Pariaza la cota 30.0 ca se va inscrie in Manchester United vs Barcelona

De-a lungul timpului, intalnirile dintre Manchester United si Barcelona de pe Old Trafford au generat multe reusite. Singura data in care au fost marcate mai putin de 3 goluri s-a intamplat in semifinala Champions League din sezonul 2007-2008, cand United s-a impus cu scorul de 1-0, gol marcat inca din primul sfert de ora. Avand in vedere aceasta statistica, am putea profita de cota 30.0 oferita de casa de pariuri Betfair pentru ca in meciul dintre Manchester United si Barcelona sa se marcheze cel putin o data.

Pariaza ca se va marca si de aceasta data in meciul direct de pe Old Trafford >>>

Ce trebuie sa fac?

Este eligibil la promotie oricine se va inregistra la Betfair pana la ora partidei (miercuri, 22:00) introducand codul ZFBNJF. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe faptul ca se va inscrie cel putin o data in meciul dintre Manchester United si Barcelona. In vederea cotei marite se calculeaza cel mult 5 lei, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.

Despre recompensa

Daca decizi sa profiti de cota 30 pentru minim un gol in Manchester United vs Barcelona, vei castiga 150 lei in cazul in care se va marca. Astfel, miza se va rambursa cash instant, in vreme ce restul il vei primi ca freebet in maxim 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie pariat de pe piata Sportsbook in cel mult 30 zile pe o cota minima de 1.2, cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2 in cazul unui bilet multiplu.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana miercuri, ora 22:00, introducand codul ZFBNJF
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook conform caruia se va marca in meciul dintre Manchester United si Barcelona
  • Cel mult 5 lei se iau in calcul in vederea cotei marite
  • Daca se va marca miza iti va fi rambursata cash instant, pe cand restul pana la cel mult 150 lei il vei primi ca freebet
  • Pe o cota minima de 1.2 trebuie plasat freebetul in termen de 30 zile de pe piata Sportsbook

Pariaza ca se va marca si de aceasta data in meciul direct de pe Old Trafford >>>