Pariaza la cota 10 pe castigatoarea Champions League

In finala Champions League dintre Real Madrid si Liverpool este greu de spus cine se va impune. Sigur, Real Madrid are o experienta mai mare, castigand acest trofeu in ultimele doua sezoane, insa Liverpool a avut o editie mai buna a Ligii Campionilor. O promotie la care nu ai cum sa-ti pierzi banii din cont vine de la casa de pariuri Fortuna, care iti ofera cota 10.0 fie ca o vezi pe Real Madrid castigatoarea Champions League, fie ca o vezi pe Liverpool facand asta.


5b06b53cb692a_1527166268.jpg


Ce trebuie sa fac?

La aceasta cota marita este eligibila toata lumea care isi va crea cont la Fortuna de pe linkurile de mai jos pana la ora meciului (sambata, 21:45). Dupa inregistrare plaseaza un prim pariu pre-live si singur pe bilet pe castigatoarea trofeului. Cel mult 50 lei se califica in vederea cotei marite, daca vei paria mai mult diferenta calculandu-se la cota normala, care in acest moment este 1.615 pentru “galactici” si 2.2 pentru “cormorani”.


Despre recompense

Pariaza la cota 10 pe castigatoarea Champions League, in cazul in care pariul tau este “verde”, iar tu ai pariat 50 lei, primind cash castigul conform cotei normale (80.75 lei daca Real Madrid va ridica trofeul si 110 lei daca Liverpool o va face), pentru ca restul pana la 500 lei sa ti se crediteze sub forma de bonus in cel mult 72 ore. Daca pariul este necastigator vei primi bonusul de bun-venit constand intr-o rambursare a intregii mize, pana la 300 lei. Astfel, in cazul in care profiti la maxim de promotie si vei paria 300 lei, iar pariul va fi castigator, vei obtine 484.5 lei cash si 15.5 lei bonus in caz ca va triumfa Real Madrid, respectiv 660 lei cash daca Liverpool va triumfa. Bonusul trebuie pariat de 5 ori pe o cota minima de 1.5, rulajul trebuind efectuat in 7 zile daca pariul e castigator si in 30 zile daca e necastigator.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Fortuna pana sambata, ora 21:45, de pe acest link
  • Plaseaza un pariu pre-live pe faptul ca Real Madrid sau Liverpool va castiga trofeul
  • Maxim 50 lei se iau in calcul la cota marita
  • Daca pariul este castigator vei obtine cash instant castigul conform cotei de pe site, iar restul, pana la maxim 500 lei, il vei primi ca bonus
  • Daca pariul este necastigator ti se va rambursa intreaga miza, pana la 300 lei
  • Bonusul trebuie rulat de 5 ori pe cote minime de 1.5
  • In cazul unui pariu castigator rulajul trebuie efectuat in cel mult 7 zile, iar daca e necastigator in 30 zile


Va obtine Real Madrid al treilea titlu la rand? >>>