Pariază inteligent şi ia-ţi cotele incitante de la meciul U Craiova vs Poli Iaşi

Universitatea Craiova este echipa momentului în Liga 1, având 5 victorii după 5 etape disputate în sezonul regular. Echipa antrenată de Cristiano Bergodi este pe primul loc în clasament şi are 4 puncte avans faţă de ocupanta locului 2 CFR Cluj. CSM Politehnica Iaşi vine după 2 meciuri de senzaţie, în care a câştigat la Arad cu 3-2 în faţa lui UTA şi cu 5-2 în Copou în faţa FCSB-ului. Echipa antrenată de Daniel Pancu a urcat pe locul 4 în clasament, având 9 puncte.

Casa de pariuri 888 Sport îţi oferă cote minunate pentru a putea paria pe unul dintre cele mai atractive meciuri ale etapei a 6-a din Liga 1. Mai exact, ai cota 7.00 pentru o victorie a oltenilor şi cota 56.00 pentru un succes al moldovenilor pe stadionul "Ion Oblemenco" din Bănie.

Ce trebuie să faci pentru a profita de aceste cote mărite la 888 Sport?

  • Fă-ți cont la 888 Sport până vineri, 2 octombrie 2020, ora 21:00;
  • Pariază pe victoria lui U Craiova sau a lui Poli Iaşi, la cotă de 7.00, respectiv 56.00;
  • Acest pariu pe cotă marită îţi va aduce imediat şi bonusul de înregistrare la 888 Sport, în valoare de 100% din primul tău depozit, până la 1.000 lei.

Cum procedezi dacă pariul tău va fi câştigător?

  • Doar 25 lei din pariul plasat de tine se vor calcula la cotă mărită, însă pe bilet poţi pune orice miză doreşti;
  • Dacă mizezi pe U Craiova şi pariul va fi câştigător, vei bifa pariuri gratuite în valoare de 175 lei;
  • Dacă pariezi pe Poli Iaşi şi aceasta câştigă la Manchester, vei obţine în cont pariuri gratuite de 56.00 x 25 lei = 1400 lei;
  • Primeşti cash câştigul conform cotei normale de pe site şi îl poti retrage oricând. Restul sumei ţi se va credita ca bonus, sub formă de pariuri gratuite, în maxim 72 ore de la încheierea partidei şi este valabil timp de 7 zile;
  • Câştigurile rezultate din pariurile gratuite trebuie rulate o singură dată;
  • Cotele normale de pe 888 Sport sunt 1.36 pentru un suces al lui U Craiova, 4.80 remiza şi 8.00 pentru o victorie a lui Poli Iaşi.

Universitatea Craiova a ratat titlul în sezonul trecut, a fost eliminată din Europa League de "desculţii" de la Lokomotiv Tbilisi, însă sunt decişi să câştige campionatul. Oltenii au 15 puncte din 15 posibile şi în formă maximă pe atacantul bosniac Elvir Koljić, care a marcat deja 6 goluri în primele 5 etape. Moldovenii abia au încropit un lot, însă surprinzător, au deja 9 puncte în clasament. Gruparea din Copou are şi ea un atacant în formă maximă, Andrei Cristea, care la 36 de ani a înscris deja 4 goluri în sezonul regular. Această partidă din Bănie are şi o super promoţie la 888 Sport, doar pehtru clienţii noi. Cine nu are încă cont la această casă de pariuri ar trebui să-şi deschidă repede unul şi să profite de promoţia oferită de 888 Sport.