Pariaza in prima runda din playofful NBA si primesti 100 RON fullbet

Diseara, 13 aprilie, vor debuta fazele eliminatorii din play-offul NBA, un duel din prima runda putandu-se incheia cel mai devreme in noaptea de 23 aprilie. In acest interval casa de pariuri Betano te invita la o promotie in urma careia ai putea castiga un fullbet in valoare de 100 lei.

Profita la maxim de promotie >>>

Ce trebuie sa fac?

Pentru a fi eligibil la promotie acceseaza-ti contul, sectiunea “Promotii”, subsectiunea “Misiuni” si apasa butonul “Incepe misiunea” din dreptul misiunii numite “NBA Playoffs”. In misiune se poate intra pana in noaptea de 23 aprilie, ora 03:30. Plaseaza apoi 4 bilete, live sau pre-live, excluzandu-le pe cele tip sistem, fiecare trebuind sa aiba cel putin doua selectii. Fiecare selectie de pe bilet trebuie sa aiba cota minima 1.3, miza minima a fiecarui bilet fiind 5 lei. Daca se foloseste optiunea Cash Out pentru orice bilet eligibil, promotia nu va mai fi valabila.

Despre recompensa

Vei obtine 100 RON fullbet pariind pe playofful NBA indiferent de rezultatul pariurilor. De fapt, fullbetul maxim este de 100 lei, valoarea acestuia fiind de 25% din suma mizelor tuturor celor 4 bilete plasate de tine. Fullbetul poate fi folosit pana pe 27 aprilie pe o cota minima de 1.5.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul acum
  • Acceseaza-ti contul, sectiunea “Promotii”, subsectiunea “Misiuni” si apasa butonul “Incepe misiunea” din dreptul misiunii numite “NBA Playoffs”
  • Plaseaza 4 bilete, fiecare cu doua selectii exclusiv din meciurile NBA disputate in intervalul 13-23 aprilie
  • Cota minima pentru fiecare selectie e 1.3, iar miza minima a unui bilet este 5 lei
  • Indiferent de rezultatul pariurilor vei primi 25% din suma mizelor celor 4 pariuri, pana la 100 lei
  • Fullbetul trebuie pariat pana pe 27 aprilie pe o cota minima de 1.5

Profita la maxim de promotie >>>