Pariaza in fiecare minut al unui meci de fotbal cu functia Super Live

Stim, fotbalul este cel mai iubit sport in Romania. Teoretic insa, este si unul dintre cele mai putin alerte, din cauza distantelor mari dintre porti, insa si a numarului mare de jucatori de pe teren. Astfel, exista riscul de a te plictisi la un meci de fotbal. Ori casele de pariuri nu doresc asta, Betano venind cu solutia cea mai ingenioasa de pana acum, introducand functia Super Live.

Simte adrenalina pariind pe fiecare minut al unui meci de fotbal >>> 

Unde gasesc functia si pe ce pot paria?

Aceasta functie se gaseste doar la Betano, cel putin deocamdata, putand fi accesata in sectiunea „Pariuri Live”. De functie beneficiaza atat meciurile din competitiile importante de fotbal, dar si unele meciuri amicale. Functia Super Live iti ofera posibilitatea de a plasa unul sau chiar mai multe pariuri pe minut. Sigur, avand in vedere asta, pariurile de acest tip tin mai mult de noroc, insa mizand astfel iti vei putea dezvolta o strategie, putand castiga consistent in cateva zeci de minute de pe urma ei.

Pariaza live pe fotbal in fiecare minut cu functia Super Live, putand miza pe urmatoarea faza fixa dupa un anumit minut, daca ambele formatii vor avea aruncare de la margine sau lovitura libera in minutul respectiv, cotele aici fiind exagerat de mari, in opinia noastra, lucru de care se poate profita. De asemenea, poti prezice actiunea care va avea loc in minutul respectiv, dar si ce actiune se va petrece prima data intr-un interval de 5 minute. Sa mai spunem ca o optiune de pariu dispare cu aproximativ 45 secunde inainte de intrarea in acel interval. Spre exemplu, pariul care ne intreaba ce se va intampla in intervalul 77:00-77:59 va disparea in jurul minutului 76:15. 

Simte adrenalina pariind pe fiecare minut al unui meci de fotbal >>>