Pariaza gratuit si castiga 3000 RON in fiecare saptamana

Probabil tipul de promotie care e pe placul oricarui utilizator il reprezinta cel in care ai sanse la castigarea unui premiu fara sa te atingi de banii din contul tau. Cu alte cuvinte, sa plasezi pariuri gratuit. De acum inainte, acest tip de promotie il gasim si la casa de pariuri Sportingbet. Promotia este una saptamanala, care iti poate aduce 3000 RON bani cash, fara conditii de rulaj.Ce trebuie sa fac?

La promotie poate participa orice utilizator Sportingbet. Nu trebuie neaparat sa ai bani in cont, avand in vedere ca participarea este gratuita. In fiecare saptamana Sportingbet alege 12 meciuri de fotbal, pentru care tu trebuie sa pronostichezi rezultatul final. Promotia se numeste Super 12, putand fi gasita pe platforma “Promotii”, aceasta jucandu-se in runde, fiecare runda durand intre 3 si 9 zile. Partea si mai buna este ca in fiecare zi poti lasa un pronostic pentru toate cele 12 meciuri din acea runda. Poti castiga un singur premiu in fiecare runda, luandu-se in considerare grila de 12 in care ai avut cele mai multe pronosticuri corecte.


Despre recompense

Pariaza gratuit si castiga 3000 RON in fiecare saptamana, fiind disponibile insa si alte premii. Pentru a castiga un premiu trebuie ca minim 8 din cele 12 pronosticuri sa fie castigatoare. Astfel, daca vei ghici 8 pronosticuri vei obtine un freebet de 10 lei, daca vei ghici 9 pronosticuri vei primi un freebet de 50 lei, in cazul in care vei nimeri 10 ponturi ti se va acorda un freebet de 100 lei, iar daca vei pronostica in mod corect 11 rezultate finale vei fi creditat cu un freebet de 500 lei. Freebeturile vor fi creditate in ziua urmatoare ultimului meci din lista si sunt valabile timp de 7 zile. In ceea ce priveste premiul cel mare, in cazul in care mai multi vor nimeri toate cele 12 rezultate finale, acesta nu se va imparti, ci fiecare castigator va obtine 3 000 lei.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Sportingbet creeaza-ti unul acum
  • Acceseaza promotia “Super 12” din sectiunea “Promotii”
  • Bifeaza rezultatul final pentru fiecare din cele 12 meciuri
  • Poti face asta in fiecare zi
  • Participarea la promotie este gratuita
  • Vei castiga daca vei nimeri cel putin 8 rezultate finale, premiul cel mare fiind de 3 000 lei
     

Participa gratuit si castiga in fiecare saptamana >>>