Pariaza gratis pe Derby of Manchester si poti castiga 250 000 RON

Primul gol marcat in meciul dintre Manchester City si Manchester United iti poate aduce 250 000 RON,  nefiind nevoie sa pariezi cu bani reali.

Casa de pariuri care iti ofera aceasta oportunitate este Unibet, in cadrul Calendarului de Craciun. In 4 din ultimele 5 deplasari ale lui Manchester United din Premier League s-a marcat primul gol in minutele 19, 21, 44 si 45, “diavolii rosii” deschizand scorul o singura data, prin McTominay. De cealalta parte, in ultimele 5 meciuri de pe teren propriu din campionat ale lui City primul gol s-a marcat in intervale diferite de timp. “Cetatenii” au deschis scorul de doua ori in cele 5 meciuri, prin David Silva, in minutul 1, si Sterling, in minutul 46.

Ce trebuie sa fac?

Pentru a participa la promotie acceseaz-o din pagina Calendarului de Craciun, promotie corespunzatoare zilei de astazi, 7 decembrie. Apasa apoi butonul “Pronosticheaza si castiga” pentru a fi dus pe pagina in care vei pronostica gratuit marcatorul si minutul primului gol.  Dupa aceea nu trebuie decat sa trimiti predictia. O poti edita de cate ori doresti pana la startul meciului (7 decembrie, 19:30).

Despre recompensa

Vei castiga 250000 RON pariind gratuit in Manchester City vs Manchester United daca vei nimeri atat primul marcator, cat si minutul in care acesta a inscris. In cazul in care mai multi utilizatori au nimerit minutul si marcatorul, premiul se va imparti in mod egal. Daca prima reusita este un autogol se va lua in considerare al doilea gol. Daca nimeni nu va nimeri raspunsul corect nu se va acorda niciun premiu. Acesta este cash, fara conditii de rulaj. 

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul aici
  • Acceseaza promotia de azi din Calendarul de Craciun
  • Apasa butonul „Pronosticheaza si castiga” pentru a paria gratuit pe marcatorul si minutul primului gol in meciul dintre Manchester City si Manchester United
  • Daca nimeresti ambele ponturi vei castiga 250 000 lei
  • Premiul este cash, fara conditii de rulaj

Nu te costa nimic sa iti incerci norocul