Pariaza fara risc la CSU Craiova vs Dinamo

Dinamo nu ar trebui sa comita prea multi pasi gresiti in cele 4 runde ramase din sezonul regulat, altfel riscand sa nu prinda un loc in play-off. Nu este primul an in care dinamovistii se lupta pentru a intra in play-off, sezonul trecut revenind dupa pauza de iarna. Avand in vedere numele echipelor, insa si ca Dinamo se afla intr-o situatie dificila, cu siguranta multi microbisti sunt tentati sa plaseze unul sau mai multe pariuri pe acest meci. Inainte de startul meciuluii este cam riscant, deoarece cele doua nu au mai jucat in oficiale de mai bine de o luna de zile. Casa de pariuri Unibet s-a gandit la acest lucru, oferindu-va posibilitatea rambursarii mizei daca o veti da in bara pariind live.Ce trebuie sa fac?


La promotie sunt eligibili toti utilizatorii Unibet, fie ei vechi sau noi. Dupa startul meciului dintre CSU Craiova si Dinamo acceseaza sectiunea “Contul meu”, pentru a activa pariul fara risc, pe care il gasesti la ofertele de bonus. Apoi plaseaza un pariu live pe meci. Miza minima a acestuia este 25 RON, iar cota minima 1.4. Pariul trebuie sa fie singur pe bilet. Se va lua in considerare pentru promotie primul pariu care va respecta conditiile.


Despre recompensa


Pariaza fara risc la CSU Craiova vs Dinamo, in cazul in care pariul tau live este necastigator, miza rambursandu-ti-se sub forma de bonus, pana la 50 RON. Bonusul trebuie rulat de 6 ori pe cote minime de 1.4 in cel mult 30 zile de la creditare. Daca preferi jocurile de cazino, bonusul trebuie rulat de 25 ori.


Rezumat


·         Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul aici

·         Dupa startul partidei dintre CSU Craiova si Dinamo acceseaza sectiunea “Oferte de bonusuri” din “Contul meu” si activeaza pariul fara risc

·         Plaseaza un pariu live pe meciul dintre CSU Craiova si Dinamo cu o miza minima de 25 RON si o cota minima de 1.4

·         Daca pariul este necastigator ti se va rambursa miza sub forma de bonus in limita a 50 RON

·         Bonusul trebuie rulat pe pariuri sportive de 6 ori la o cota minima de 1.4 sau de 25 ori pe jocuri de cazino


Nu vei pierde nimic daca pariul e necastigator