Pariaza cu 50 RON bonus GRATUIT pe Game of Thrones

Casa de pariuri Maxbet ofera 50 RON gratuit, fara depunere - trebuie doar sa iti verifici contul. Citeste in continuare pentru a afla detalii despre aceasta oferta!

Verifica-ti contul si obtine 50 RON GRATIS >>>

Sezonul 8 din Game of Thrones va incepe pe 15 aprilie, fanii acestui serial cu siguranta asteptand cu nerabdare primul episod. Daca esti si un pasionat al pariurilor si doresti sa obtii un castig de pe urma acestui serial, casa de pariuri Maxbet iti pune la dispozitie cateva pariuri, pe care le gasesti in sectiunea “Speciale”, aflata in lista din stanga paginii. Alternativ, poti tasta cuvantul “Game” in casuta de cautare simbolizata printr-o lupa, casuta aflata deasupra listei din stanga paginii. Mai mult decat atat, Maxbet iti ofera din partea casei un bonus in valoare de 50 lei pentru a plasa pariuri pe Game of Thrones si nu numai.

Ce trebuie sa fac?

Pentru a putea primi bonusul trebuie, in primul rand, sa iti creezi cont la Maxbet. Oferta este valabila pana la data de 18 mai 2019. Dupa inregistrare este necesar sa trimiti o copie a actului tau de identitate la adresa de mail [email protected] sau printr-un mesaj privat pe Facebook Messenger catre pagina “MaxBet Online” . Dupa finalizarea procesului de verificare intra in cont, sectiunea “Bonusuri disponibile” si introdu codul “50GOT”.

Despre recompensa

Daca vei indeplini aceste conditii o sa primesti 50 RON pentru a paria pe Game of Thrones sau pe alte evenimente. Bonusul poate fi folosit doar in sectiunea de Sport  (Pariuri Sportive, Pariuri Live, Jocuri Virtuale). Acesta este valabil timp de 7 zile din momentul revendicarii, trebuind rulat de 10 ori pe pariuri distincte la o cota minima de 2.00 si maxim 20.0. In cazul unui bilet multiplu, cota minima este 2.00. Miza maxima a unui pariu este 10 lei, pentru a putea retrage castigurile generate fiind necesar un depozit de minim 100 lei. La finalul rulajului suma maxima care poate fi transferata in contul tau (in bani cash) este 250 lei. Pariurile plasate pe tipul de pariu Asiatic, Par/Impar, Draw No Bet sau orice alt tip de pariu pentru care exista posibilitatea rambursarii mizei nu vor conta la rulaj.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Maxbet de pe acest link
  • Trimite o copie a buletinului la adresa [email protected] sau printr-un mesaj privat pe Facebook la pagina MaxBet Online
  • Dupa finalizarea procesului de verificare intra in cont, sectiunea “Bonusuri disponibile” si introdu codul “50GOT”
  • Bonusul poate fi plasat in termen de 7 zile doar in sectiunea de Sport
  • Acesta trebuie rulat de 10 ori pe o cota minima de 2.00, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.5
  • Miza maxima a unui pariu este 10 lei, castigul maxim pe care il poti retrage in urma rulajului fiind 250 lei
  • Pentru a putea retrage trebuie sa depui minim 100 lei

Verifica-ti contul si obtine 50 RON GRATIS >>>