Pariatul impotriva trendurilor: semnalele pe care jucatorii nu le pot ignora

Trendologia este considerata o stiinta ce isi are originile in tradingul de actiuni si bursa. Doar un ochi de specialist din domeniul bursei poate specula un trend ce este in ascendenta sau din contra, in descendenta. 

Chiar si asa, cei mai buni trader pot specula momentului aparitiei unui trend si pot interpreta toate semnalele acestuia.

Pariurile sportive reprezinta si ele o industrie. Jucatorii intra inevitabil intr-o competitie cu bookmarkerii si cu operatorii. Cel mai bun exemplu este optiunea cash out, despre care puteti gasi mai multe informatii pe site-ul Legalbet. Care este diferenta dintre un trend si o coincidenta? Ei bine daca nu gasesti un raspuns la intrebarea “de ce a crescut?”, atunci nu vorbim de un trend.

Urmarirea Trendurilor

Atunci cand reuseste sa gaseasca un trend, jucatorul are un avantaj fata de bookmarker. Nu trebuie insa sa pariezi pe fiecare meci al echipei selectate, ci trebuie sa urmaresti trendul. Ei bine, exact aceasta tactica este ceea ce specialistii numesc “Urmarirea Trendurilor”. Te-ai intrebat vreodata de ce sportivii aleg sa spuna la un moment dat stop in cariera lor, desi fanii cred ca acestia ar mai fi putut rezista 2-3 ani? Ei bine, sportivii decid sa se retraga in glorie atunci cand e momentul, cand corpul lor inca mai poate. Este si exemplul lui Francesco Totti, cel care a scris istorie in fotbal in tricoul echipei AS Roma. La fel este si cu trendurile. Trebuie sa stii cand sa te opresti, altfel risti sa te indrepti catre un esec total.

Semnale la pariuri sportive ce nu pot fi ignorate

Haideti sa trecem direct la subiect. Sfarsitul unui trend este la fel de important ca inceputul acestuia. Echipa Legalbet a format un tabel cu semnale posibile pentru jucator, de la 1 la 10 puncte. Cifra 1 semnifica o evaluare aditionala, iar numarul 10 reprezinta butonul de “STOP”. 

Semnal

Rating-ul periculos

Schimbarea antrenorului

10

Accidentarea unui jucator important

8

Accidentari ale jucatorilor

8

Motivatia finalului de sezon

9

Inceputul unui noi sezon

10

Oboseala acumulata

8

Istoricul meciurilor directe

6

Schimbari radicale in filozofie

7

Inconstanta echipei

6

Schimbari meteorologile

5

Motivatia pentru meci

5

Atmosfera in vestiar

6

Terenul pe care se joaca

8

 

Acest tabel este evident doar unul informative si nu reflecta mereu realitatea. Trendurile pot suferi modificari bruste si tocmai de aceea jucatorul trebuie sa fie foarte atent. Casele de pariuri au cote ce fluctueaza si tocmai de aceea acest domeniu este unul palpitant, in care fiecare decide cand e momentul de a spune STOP, sau cand se poate profita de pe urma unui trend.