Osaka poate deveni primul lider mondial asiatic din circuitul WTA

Dupa 48 saptamani consecutive Simona Halep este nevoita sa paraseasca pozitia de lider mondial, romanca nereusind sa-si apere punctele acumulate anul trecut la Australian Open, cand ajungea in finala. Acum in ultimul act se vor intalni nipona Naomi Osaka si jucatoarea din Cehia Petra Kvitova.


Intr-un clasament live, cele doua finaliste se afla pe primele doua pozitii, Osaka avand 40 puncte mai mult decat Kvitova. Dupa ultimul act, disputat sambata dimineata, se va consemna o premiera, niciuna dintre cele doua nereusind sa se regaseasca in pozitia de lider mondial pana acum. Mai mult, daca ar castiga Naomi Osaka, ar fi prima jucatoare din Asia lider mondial. De asemenea, Japonia ar fi tara cu numarul 26 din care provine liderul mondial, cel putin in Era Open, care dateaza din 1976.Naomi Osaka poate deveni primul lider mondial asiatic din circuitul WTA, jucatoarea in varsta de doar 21 ani nefiind la primul Grand Slam cucerit, asta intamplandu-se anul trecut, la US Open, cand trecea in finala de Serena Williams. Atunci Osaka pierdea un singur set in intreg turneul. Acum nipona a avut un parcurs ceva mai dificil, pierzand 3 seturi. De cealalta parte, Petra Kvitova a castigat de doua ori un turneu de Grand Slam. Se intampla in 2011 si 2014, cand cehoaica se impunea la Wimbledon. Daca ar castiga sambata, Kvitova ar fi a treia jucatoare din Cehia lider mondial, dupa celebra Martina Navratilova si Karolina Pliskova. Naomi Osaka si Petra Kvitova nu s-au mai intalnit pana acum.


Cehoaica, favorita la castigarea finalei

La casa de pariuri Betano vei gasi nu mai putin de 117 pariuri pentru acest ultim act. Meciul beneficiaza de marja 0, asta insemnand ca nu ai cum sa pierzi daca vei ajusta mizele pentru cele doua rezultate finale astfel incat sa obtii acelasi castig. Astfel, Petra Kvitova are cota 1.85 la victorie, pe cand Naomi Osaka este cotata cu 2.16. De punctat ca anul trecut jucatoarea din Cehia a fost invinsa inca din primul tur la Australian Open si in turul III la US Open, cele doua turnee de Grand Slam pe hard.  In aceasta editie de Australian Open cehoaica a mers insa perfect, reusind sa nu piarda niciun set, adversarele castigand doar 28 gameuri, asta insemnand ca Petra a pierdut mai putin de 5 gameuri pe meci.


Descopera pariurile pe care le poti plasa in finala >>>