Oricine poate profita de cotele marite la pariuri sportive

Cei familiarizati cu pariurile online probabil sunt la curent cu promotiile caselor de pariuri destinate doar noilor utilizatori. Este vorba despre cotele marite, in foarte multe cazuri acestea inlocuind bonusul de inregistrare. Aceste cote sunt destul de tentante, un lucru mai putin pe placul nostru fiind cel ca miza maxima este limitata, avand o valoare destul de mica in cele mai multe cazuri. Ei bine, acest articol nu se refera la cotele marite pentru utilizatorii noi, ci la cele adresate tuturor clientilor caselor de pariuri.


Unde se gasesc cotele marite pe site?

Selectiile cotelor marite de pe site au valori putin mai mari decat in mod normal si decat aceleasi selectii de pe alte site-uri. Nu va entuziasmati insa, nu sunt decat destul de rar cazuri in care se pot realiza sure beturi folosindu-va de aceste cote marite. In general, ni se ofera cote marite din fotbal, insa putem profita de acestea si in alte sporturi, cum ar fi tenisul sau baschetul.


Pentru a depista cotele marite dintr-o anumita zi nu trebuie sa rascoliti toata oferta unei case de pariuri, ci doar sa studiati pagina principala. Majoritatea caselor prezinta aceste cote intr-o sectiune speciala, aflata  in lista din partea stanga, acolo unde se gasesc si sporturile. Altele le prezinta in partea dreapta, pe centru sau intr-un calup tip „carusel”. 


La ce se pot referi cotele marite?

Cotele marite apar, de obicei, pentru rezultatul final (1X2) al unei partide, dar pot fi oferite si pentru alte selectii, cum ar fi numarul de goluri, daca un jucator va marca etc. . De asemenea, cote marite sunt prezentate si pentru ca doua rezultate sa se petreaca in acea partida. Spre exemplu, un astfel de pariu va fi castigator daca echipa gazda va invinge si vor fi marcate peste 2.5 goluri ori daca echipa oaspete se va impune si vor marca ambele formatii.


Dar cotele marite se pot referi si la mai multe partide, nu doar la una singura. Astfel, se poate gasi o cota marita conform careia doua, trei sau chiar patru echipe se vor impune. Spre exemplu, daca pe un bilet mizezi ca Manchester City, Chelsea si Real Mal Madrid se vor impune in meciurile lor (trei selectii), cota marita iti propune o singura selectie, conform careia Manchester City, Chelsea si Real Madrid vor castiga. Evident, cota este putin mai mare decat daca ai fi plasat cele 3 selectii pe un bilet.


Case de pariuri la care putem gasi cote marite

Prima casa care le vine in minte multora atunci cand vorbim despre cote marite pe site este Betano. Aceasta prezinta „Marja 0”, conform careia cotele pentru un eveniment sunt marite in asa fel incat sa nu pierzi decat poate cateva sute de lei vechi daca ai miza corespunzator pe ambele sau toate cele 3 rezultate finale. Betano prezinta marja 0 in special pentru meciuri de fotbal, dar si pentru tenis sau baschet, aceste meciuri regasindu-se pe pagina principala, in partea de sus. Meciurile cu marja 0 pot fi recunoscute usor, acestea avand o pictograma corespunzatoare in dreptul lor. Betano este singura casa de pariuri la care cotele marite pot fi combinate cu orice alte selectii.


O alta casa de pariuri care prezinta cote marite, in general pentru meciurile de fotbal tari din weekend, insa si pentru cele din cupele europene, este Maxbet. Cotele nu se refera doar la rezultatul final, ci se pot referi si la multe alte aspecte, cum ar fi: un jucator sa inscrie si echipa sa sa castige, daca se va acorda penalty in meci, daca se vor acorda cartonase rosii sau chiar daca se va inscrie din afara careului. Pentru aceste cote este creata o sectiune speciala, numita „cote marite”, care se gaseste in  lista din partea stanga a paginii principale, in categoria „Linkuri rapide”.


Oricine poate profita de cotele marite la pariuri sportive si la casa online Sportingbet.Ele se gasesc intr-o subsectiune a listei din partea stanga de pe pagina principala, denumirea fiind „Combi+ (cote mai mari)”. Spre deosebire de celelalte doua case de pariuri mai sus mentionate, subsectiunea apare daca vei selecta sectiunea „Fotbal”. Se ofera cote marite pentru ca doua, trei sau chiar 4 formatii sa isi castige meciurile. Nu toate formatiile sunt de top, Sportingbet putand alege chiar si echipe din esaloane inferioare.


Betfair este alta casa online la care te poti bucura de cote marite. Nu avem insa cote marite in fiecare zi, in general fiind vorba despre o singura cota, afisata in caruselul de imagini din partea de sus a paginii principale. Alteori, daca sunt mai multe meciuri interesante, cotele marite sunt afisate in partea dreapta a paginii principale, sub forma de lista.


In lista din partea stanga de pe pagina principala se gasesc si cotele marite la casa online Fortuna. Sub denumirea „Cote nebune”, aceasta sectiune nu prezinta prea multe cote marite, astfel de meciuri nefiind in fiecare zi.


Ultima, dar nu cea din urma casa de pariuri ce prezinta cote marite este Betstars. Aici gasim cotele in partea de sus a paginii principale, putandu-le observa usor. Se afiseaza cote pentru meciuri importante de fotbal, de regula din campionatele de top. Separat de aceste cote marite, ni se ofera un meci zilnic, la care putem castiga chiar si de 10 ori mai mult. Pentru asta trebuie doar sa alegi rezultatul final (1X2), sa stabilesti miza si sa invarti de roata virtuala pentru a-ti imbunatati cotele. Acest concept, numit Spin&Bet, este unul destul de interesant, care prinde destui pariori.


Rezumat

  • Orice utilizator poate plasa pariuri pe cotele marite prezente pe site
  • Sase este numarul caselor online care prezinta cote marite
  • Betano este singura casa care prezinta cote marite si pe alte sporturi in afara fotbalului
  • La Betano cotele marite pot fi combinate cu orice alta selectie
  • La Betstars iti poti imbunatati cota pentru o anumita partida chiar si de 10 ori


Pentru a avea castiguri mai mari ar trebui sa profiti de orice cota marita >>>