Olanda vs. Anglia: Bonus 600 LEI și o cotă de top la Winmasters pentru calificarea britanicilor în finală

Cea de-a doua semifinală a Campionatul European de fotbal pune față în față selecționatele Olandei și Angliei. Conform cotelor Winmasters, Anglia este favorită, având 2.67 la victorie. Un eventual succes al Olandei e cotat cu 3.14, în timp ce remiza primește cota 2.92.

Olanda și-a intrat în mână la meciul cu România

Olanda a început turneul cu o victorie importantă în fața Poloniei, scor 2-1, apoi a remizat cu Franța, 0-0, iar în ultimul meci din grupă a suferit o înfrângere surprinzătoare în fața Austriei, scor 2-3.

  • Olanda se califică - cota 2.06 (Winmasters)

Au urmat optimile de finală, cele în care Olanda a învins România cu 3-0. Batavii și-au intrat în formă în partida contra „tricolorilor”, iar în sferturile de finală au trecut de Turcia cu 2-1. 

Conform cotelor Winmasters, Spania era favorită la câștigarea EURO 2024 înaintea semifinalelor, iar Anglia e cotată cu șansa a doua:

  • Spania - 2.92 
  • Anglia - 3.50 
  • Franța - 3.80 
  • Olanda - 5.50

Totuși, selecționata condusă de Leiald Koeman nu a convins cu adevărat până acum, iar echipe precum Elveția sau Germania, care deja au părăsit competiția, au lăsat o impresie mai bună. 

Winmasters îți triplează câștigul cu Hatrick Booster

Promoția este una foarte atractivă pentru că se pot câștiga sume frumoase cu bani puțini. Trebuie să mizezi cel puțin 50 de LEI pe faptul că un anumit jucător marchează un hatrick, iar dacă pariul este câștigător, atunci Winmasters îți triplează câștigul, până la maxim 2000 LEI.

Anglia e în semifinale cu o singură victorie în cinci meciuri

Deși neînvinsă, Anglia are doar o singură victorie până acum, 1-0 cu Serbia, în prima partidă de la EURO 2024. Următoarele două confruntări din grupă s-au încheiat la egalitate, 1-1 cu Danemarca și 0-0 cu Slovenia, iar în fazele eliminatorii a trecut de Slovacia și Elveția, dar la finalul celor 90 de minute scorul fusese egal, 1-1 de fiecare dată. Contra Slovaciei, Anglia a dat lovitura prin golul marcat de Harry Kane în minutul 91, iar împotriva Elveției a avut nevoie de loviturile de departajare pentru a merge mai departe. 

  • Anglia se califică în finală - 1.80 (Winmasters)

În total, britanicii au punctat de cinci ori, iar batavii, de nouă ori. În acest moment, selecționata Olandei are al treilea cel mai bun atac de la EURO, fiind depășită doar de Germania și Spania. 

Dar Anglia stă mai bine la un alt capitol, cel al paselor. Până acum, elevii lui Southgate au încercat 3388 de pase, dintre care 3045 au ajuns la destinație. Trupa lui Koeman a dat doar 2442 de pase, iar 2170 dintre acestea au fost reușite. 

  • Harry Kane marchează - 2.70
  • Memphis Depay marchează - 4.00
  • Cody Gakpo marchează - 4.00

În privința parametrilor defensivi, Olanda stă mai prost decât Anglia la aproape toate capitolele. Batavii au primit mai multe goluri, au recuperat mai puține baloane și au câștigat mai puține dueluri decât adversarii din semifinale. 

Echipa pe care ai pariat conduce cu 2-0? Ai câștigat!

Despre 2-0 se spune că e cel mai periculos scor în fotbal, însă acest lucru nu e valabil și la Winmasters! Pe perioada Campionatului European, cunoscuta casă de pariuri va valida drept corecte toate pariurile în care echipa pe care ai mizat conduce cu scorul de 2-0, indiferent de momentul în care tabela de marcaj indică acest rezultat.