Ofertele zilnice ale casei de pariuri Betano

Una dintre casele online de pariuri care a luat licenta pentru a opera in Romania in ultimele zile ale anului trecut este Betano (click aici pentru recenzie).
 
Licenta este una provizorie, pana la sfarsitul lunii ianuarie a anului viitor, insa este foarte probabil ca Betano sa nu renunte la piata pariurilor online din Romania. Asta mai ales ca in ultima perioada se bucura de incredere din partea utilizatorilor romani, Betano fiind chiar supranumit de unii noul bet365, datorita ofertei sale foarte bogate. Este adevarat, bonusul de inregistrare este unul modest fata de al altor case de pariuri, Betano oferind 100% pana la 200 lei, insa asta nu ar trebui sa ne deranjeze prea tare, avand in vedere oferta sa, care le depaseste pe ale multora. Casa online Betano beneficiaza si de 3 promotii zilnice, in afara bonusului de inregistrare. Este vorba despre ‘’Marja 0%’’, ‘’Miza inapoi la 0-0’’ si ‘’Bonus multiplu’’.
 

Marja 0%


De punctat ca aceasta este singura casa de pariuri la care putem profita de oferta ‘’Marja 0%’’. In cadrul acesteia se elimina profitul casei de pariuri, oferind cele mai mari cote posibile catre parior. Marja 0% se aplica doar pariurilor pre-live (inainte de meci) si pietelor 1X2. Cu alte cuvinte, avem cote mai mari decat la alte case de pariuri pentru fiecare dintre cele 3 rezultate finale (1, X si 2). Doar la pariurile pe fotbal, tenis, baschet si volei se gaseste ‘’Marja 0%’’. Acest tip de pariu este evidentiat printr-o mica sigla intitulata ‘’0%’’, Betano oferind un pariu de acest tip in fiecare zi.


 

Miza inapoi la 0-0


O a doua oferta zilnica a casei de pariuri Betano este cea conform careia vi se va rambursa intreaga miza daca un meci de fotbal se termina cu scorul de 0-0. Promotia se aplica doar pariurilor simple pe bilet, pre-live plasate pe optiunile pauza/final sau scor exact. Suma rambursata este sub forma de bani cash, nefiind nevoie de vreun rulaj. Miza minima nu exista, insa tineti cont ca miza este rambursata doar pentru pariul plasat pe optiunea pauza/final sau scor corect, nu pentru toate pariurile acelui meci. Ne vine greu sa credem ca nu exista miza maxima, fiindca cei de la Betano sunt zgarciti cu explicatiile, nespecificand asta, insa puteti intreba acest lucru sau orice altceva pe chat, disponibil in limba romana.


 

Bonus multiplu


Cea mai tentanta dintre cele 3 oferte este bonusul multiplu, pe care il poti obtine in fiecare zi daca vei plasa un bilet multiplu cu minim 4 evenimente si maxim 10. Daca biletul va fi castigator, Betano iti va oferi un bonus, care variaza in functie de  numarul de evenimente de pe bilet. De retinut ca bonusul va fi acordat doar daca evenimentele sunt din fotbal si/sau din baschet. Mai exact, competitiile din fotbal care se califica pentru acest bonus sunt Champions League, Europa League, Liga 1, Premier League, Ligue 1, Serie A, Bundesliga, Primera Division si Preliminariile CM din zona europeana, iar din baschet se califica evenimentele din NBA, Euroliga si campionatul spaniol. Optiunile de pariu care se califica la fotbal sunt: rezultat final (1X2), Sub/Peste, Ambele echipe marcheaza/nu marcheaza (GG/NG), iar cele care se califica la baschet sunt Victorie (1 2), Handicap si Sub/Peste).Cota minima a unui eveniment este 1.5, nu sunt acceptate sisteme/rezultate banker, iar daca un eveniment se amana/primeste cota 1.00, oferta nu mai este valida. Bonusul porneste de la 10% din castig, crescand cu 5% cu fiecare eveniment adaugat, pana la 8. Pentru 9 selectii bonusul este de 40%, iar pentru 10 selectii bonusul este de 50%.