Obtine un pariu fara risc la Dinamo vs CSU Craiova

Duminica, incepand cu ora 21:45, se va disputa o partida care pe vremuri era considerata un derby. Este vorba despre cea dintre Dinamo si CSU Craiova. Deocamdata dinamovistii nu se afla pe un loc de play-off, insa o victorie ar aduce-o acolo. Ultimele 4 intalniri dintre cele doua formatii s-au incheiat la egalitate, inregistrandu-se doua remize albe si doua cu 4 goluri. Am amintit de acest aspect deoarece casa de pariuri Sportingbet prezinta o promotie la care vei obtine un pariu fara risc daca vei miza pe acest meci.Ce trebuie sa fac?


La promotie sunt eligibili toti utilizatorii Sportingbet din Romania, fie ei vechi sau noi. Nu trebuie decat sa plasezi pre-live un pariu cu o miza minima de 20 lei pe scorul corect dintre Dinamo si CSU Craiova. Pariul trebuie sa fie singur pe bilet si plasat cu bani reali, nu cu ajutorul unui bonus sau al unui freebet. 


Despre recompensa


Astfel, vei obtine un pariu fara risc la Dinamo vs CSU Craiova, asta insemnand ca daca pariul plasat pe scorul corect nu este castigator vei primi un freebet in valoare de 20 lei. Poti plasa chiar si doua pariuri pe scorul corect in meci, sub premisa ca unul va fi castigator, iar la celalalt vei primi cei 20 lei sub forma de freebet. Acesta va fi  creditat imediat dupa incheierea meciului, trebuind plasat in termen de 7 zile. Il poti folosi pe orice sport si cota doresti, insa tine cont ca in cazul unui pariu castigator valoarea freebetului (20 lei) nu se va credita in cont, ci doar profitul.


Rezumat


·        Daca nu ai cont la Sportingbet creeaza-ti unul aici

·        Plaseaza un pariu pre-live pe scorul corect al meciului dintre Dinamo si CSU Craiova, cu o miza minima de 20 lei

·        In cazul unui pariu necastigator vei primi un freebet in valoare de 20 lei

·        Freebetul se va credita imediat, trebuind pariat in termen de 7 zile


Ghicesti scorul corect sau primesti banii inapoi