Obtine un fullbet de 200 RON pariind pe cupele europene

In prima mansa a turului III preliminar din Europa League toate cele 3 formatii romanesti vor juca in deplasare. Este suficient sa plasezi un pariu pe fiecare dintre aceste 3 partide pentru a obtine un fullbet de maxim 200 lei. Alternativ, poti miza pe alte 3 partide din Champions League si/sau Europa League de la mijlocul acestei saptamani.Ce trebuie sa fac?

Pentru a beneficia de promotie trebuie sa iti accesezi contul casei de pariuri Betano, sectiunea “Promotii”, sub-sectiunea “Misiuni” si sa selectezi butonul “Incepe misiunea”, numele acesteia fiind “EuroMisiune”. Pana pe 9 august, ora 23:40, se poate intra in misiune. Plaseaza apoi 3 bilete live sau pre-live, fiecare cu minim doua selectii, cel putin o selectie de pe fiecare bilet trebuind sa fie din Champions League si/sau Europa League. Miza minima a unui bilet este 10 lei, iar cota minima a fiecarui pariu 1.8. Toate selectiile trebuie sa se incheie pana in 10 august, ora 23:59. Daca vei inchide vreunul din cele 3 bilete cu optiunea Cash Out vei fi descalificat automat de la promotie.


Despre recompensa

Trebuie sa stii ca vei obtine un fullbet de 200 RON pariind pe cupele europene daca minim doua dintre cele 3 bilete sunt castigatoare. Sigur, 200 RON este suma maxima pe care o poti primi, ea reprezentand 30% din totalul mizelor celor 3 bilete. Fullbetul trebuie plasat pana pe 12 august pe o cota minima de 1.5. Daca pariul/biletul este castigator in cont ti se va credita atat profitul, cat si valoarea fullbetului.


Rezumat

  • Creeaza-ti aici un cont la Betano daca nu ai deja unul
  • Acceseaza-ti contul, sectiunea “Promotii”, subsectiunea “Misiuni” si selecteaza butonul “Incepe misiunea” din dreptul misiunii numita “EuroMisiune”
  • Plaseaza 3 bilete live sau pre-live, fiecare bilet trebuind sa contina minim o selectie din cupele europene
  • Miza minima este 10 lei, iar cota minima 1.8
  • Evenimentele trebuie sa se incheie pana la 10 august, ora 23:59
  • Daca minim doua dintre cele 3 bilete sunt castigatoare ti se va credita un fullbet de 30% din suma mizelor tuturor biletelor, pana la 200 lei
  • Fullbetul trebuie pariat pana pe 12 august la o cota minima de 1.5


Ai putea paria in Europa doar pe meciurile echipelor romanesti >>>