Obtine un fullbet de 100 RON pariind pe Copa America si Cupa Africii

In acest moment Copa America a ajuns in fazele eliminatorii, in vreme ce la Cupa Africii pe Natiuni se disputa primele meciuri. La casa de pariuri Betano poti vedea ambele competitii, insa poti, de asemenea, sa plasezi pariuri in urma carora vei obtine un fullbet maxim de 100 lei.

Alege din peste 1 000 pariuri >>>

Ce trebuie sa fac?

Toti utilizatorii Betano pot participa la promotie, pentru asta trebuind sa iti accesezi contul, sectiunea „Promotii”, sub-sectiunea „Misiuni” si sa apesi butonul „Incepe misiunea” din cadrul misiunii numite „Cupele continentale”. La misiune poti intra pana pe 29 iunie, ora 23:35. Plaseaza apoi 4 pariuri multiple, live sau pre-live, cu selectii exclusiv din Copa America si/sau Cupa Africii, meciuri care se desfasoara pana pe 29 iunie, inclusiv. Cota minima a unei selectii este 1.5, iar miza minima 20 lei. Asta inseamna ca un bilet trebuie sa aiba doua sau chiar 4 selectii de pe cel putin una dintre cele doua competitii. Daca vei opta pentru Cash Out la vreun pariu eligibil atunci promotia va fi anulata.

Despre recompensa

Vei castiga 100 RON fullbet pariind pe Copa America si Cupa Africii indiferent de rezultatele pariurilor. De fapt, fullbetul maxim este de 100 lei, valoarea acestuia reprezentand 25% din miza biletelor pe care au fost jucate cele 4 pariuri. Fullbetul trebuie utilizat pana la 5 iulie pe o cota minima de 1.5.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul aici
  • Acceseaza-ti contul, sectiunea „Promotii”, subsectiunea „Misiuni” si apasa butonul „Incepe misiunea”
  • Plaseaza 4 pariuri multiple (minim doua pe bilet) cu selectii exclusiv din Copa America si/sau Cupa Africii
  • Miza minima a unui bilet este 20 lei, iar cota minima a unei selectii este 1.5
  • Indiferent de rezulltate vei primi un fullbet de 25% din totalul mizelor biletelor, pana la 100 lei
  • Fullbetul trebuie pariat pana pe 5 iulie la o cota minima de 1.5

Alege din peste 1 000 pariuri >>>