Obtine un fullbet cu pariurile din semifinalele Roland Garros

Pe 7 si 8 iunie vor avea loc semifinalele de la Roland Garros atat la simplu, cat si la dublu. In prima semifinala de astazi, Simona Halep a invins-o in minimum de seturi pe Garbine Muguruza, calificandu-se in ultimul act. Acolo o va intalni pe Sloane Stephens sau pe Madison Keys, partida care se afla in desfasurare. Astazi va mai avea loc si o semifinala de dublu masculin, restul disputandu-se maine. Daca vei paria live in 3 dintre aceste semifinale ai sansa de a castiga un fullbet de 200 lei la casa de pariuri Betano.Ce trebuie sa fac?

Orice utilizator Betano este eligibil la promotie, pentru a participa la aceasta trebuind sa-ti accesezi contul, categoria “Promotii”, subcategoria “Misiuni” si sa selectezi butonul “Incepe misiunea”. In promotie se poate intra pana pe 8 iunie, ora 15:00. Plaseaza apoi 3 pariuri live de la Roland Garros din meciuri care se disputa astazi, 7 iunie, sau maine, 8 iunie. Fiecare pariu trebuie sa aiba miza minima 10 lei si cota minima 1.6. Cele 3 pariuri trebuie plasate pe piete diferite, neluandu-se in calcul la promotie decat primul pariu daca ai mizat, spre exemplu, pe castigatorul celui de-al doilea set in doua meciuri. Evident, meciurile trebuie sa fie si ele diferite. De asemenea, pariul nu se va lua in calcul daca va primi cota 1.00. In cazul in care ai optat pentru optiunea Cash Out promotia va fi anulata.


Despre recompensa

Vei obtine un fullbet cu pariurile din semifinalele Roland Garros, daca minim doua dintre cele 3 pariuri eligibile vor fi castigatoare urmand a primi 30% din suma mizelor tuturor celor 3 pariuri, pana la 200 lei. Pana pe 10 iunie, ora 23:59, poate fi folosit fullbetul pe o cota minima de 1.5, fie ca vorbim despre un pariu sau despre un bilet. In cazul in care un bilet este castigator vei primi in cont atat valoarea fullbetului, cat si profitul.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betano daca nu ai deja unul
  • Acceseaza-ti contul, categoria “Promotii”, subcategoria “Misiuni” si selecteaza butonul “Incepe misiunea”
  • Plaseaza live 3 pariuri de la Roland Garros pe 7 iunie si/sau 8 iunie
  • Cota minima a fiecarui pariu este 1.6, iar miza minima 10 lei
  • Daca minim doua din cele 3 pariuri sunt castigatoare, vei primi un fullbet de 30% din suma mizelor pariurilor, pana la 200 lei
  • Fullbetul trebuie mizat pana pe 10 iunie, ora 23:59


Profita de promotie la maxim >>>