Obtine un freebet la finala Europa League

Cu siguranta finala Europa League va atrage multi microbisti in fata televizoarelor, dar si in ceea ce priveste numarul de pariuri. Fie ca vei plasa pariuri live sau pre-live in aceasta finala, care va incepe diseara, la ora 21:45, casa online Betfair te intampina cu o promotie in urma careia vei putea obtine un freebet in valoare de 50 lei.


5afc0281cf351_1526465153.jpg


Ce trebuie sa fac?


La promotie sunt eligibili toti utilizatorii Betfair, fie ei vechi sau noi. Inainte de a plasa vreun pariu pe finala opteaza la promotie din pagina acesteia, promotie care poate fi gasita pe centrul paginii principale pe platforma Sportsbook. Mizeaza apoi cel putin 100 lei, tot de pe piata Sportsbook, pe orice selectie cu o cota minima de 1.5 in finala dintre Marseille si Atletico Madrid. Pariul poate fi atat live, cat si pre-live.


Despre recompensa


Chiar daca pariul plasat de tine este castigator sau pierzator vei primi freebetul de 50% in valoare de 50 lei in maxim 12 ore de la incheierea finalei. Pariurile la care s-a folosit Cash Out sau cele plasate de pe pietele speciale tip “Cote marite” nu se califica la promotie. Freebetul trebuie plasat in termen de 5 zile pe orice eveniment doresti. Amintim ca in cazul unui pariu castigator valoarea freebetului nu se crediteaza in cont, ci numai profitul. De asemenea, freebetul trebuie folosit in piata Sportsbook.


Rezumat


·         Daca nu ai cont la Betfair creeaza-ti aici

·         Opteaza la promotia “Europa League – Pariezi 100 RON si primesti 50 bonus” din pagina acesteia

·         Plaseaza un pariu live sau pre-live, dar singur pe bilet pe finala Europa League dintre Marseille si Atletico Madrid

·         Miza minima e 100 lei, iar cota minima 1.5

·         Indiferent de rezultat vei primi in cel mult 12 ore un freebet in valoare de 50 lei

·         Freebetul trebuie plasat in urmatoarele 5 zile pe orice selectie doresti


Toata lumea poate participa la promotie