Obtine un freebet de 50 RON daca vei paria pe Manchester City vs Leicester

Ultima partida de astazi din Premier League va avea loc intre Manchester City si Leicester. In cazul in care vei deschide la casa de pariuri Unibet Calendarul Festiv corespunzator zilei de azi, 21 decembrie, vei observa ca te asteapta un pariu gratuit daca pariezi pe acest meci. La Unibet vei gasi aproximativ 350 pariuri in vederea derbyului dintre Manchester City si Leicester, astfel ca ai de unde alege.

Ce trebuie sa fac?

Pentru a fi eligibil la promotie plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe partida dintre Manchester City si Leicester. Miza minima a pariului este 100 lei, iar cota minima 1.4. Partida dintre Manchester City si Leicester va incepe la ora 19:30. 

Despre recompensa

Pariaza pe Manchester City vs Leicester si castiga 50 RON freebet, acesta creditandu-se imediat dupa incheierea partidei, indiferent de rezultat. Evident, daca vei opta pentru Cash Out nu vei mai fi eligibil la promotie. Freebetul trebuie folosit in termen de 7 zile pe un eveniment live din orice sport, la orice cota doresti. Nu uita ca in cazul in care freebetul este castigator in cont se va credita profitul, nu si valoarea freebetului. 

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul aici
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe partida dintre Manchester City si Leicester
  • Miza minima a pariului este 100 lei, iar cota minima 1.4
  • Vei primi 50 RON freebet indiferent de rezultatul pariului 
  • Freebetul trebuie pariat live in termen de 7 zile pe orice sport doresti

Pariaza pentru a lua freebetul