Obtine un freebet daca se inscrie in ultimele 10 minute

Esti satul sa pierzi un pariu pe meciurile de fotbal din cauza unui gol venit tarziu? Casa online Betstars te ajuta sa treci mai usor peste aceasta dezamagire, rambursandu-ti intreaga miza sub forma de freebet daca evenimentul nedorit se va intampla.


Golurile tarzii nu vor mai fi o problema atat de grava cu aceasta promotie >>>Ce trebuie sa fac?

Nu conteaza daca esti utilizator vechi sau nou; toti utilizatorii Betstars se pot bucura de promotie. Pur si simplu plaseaza un pariu pre-live pe un meci de fotbal din Liga I, Premier League, Champions League sau Europa League. Pariul trebuie sa fie pe rezultatul final (1X2), cota minima fiind 1.5. Daca in primele 80 minute pariul era castigator, dar dupa minutul 80:00 se marcheaza in partida aleasa de tine si daca acest lucru iti transforma pariul intr-unul necastigator, intreaga miza ti se va rambursa sub forma de freebet, in limita a 20 euro. In cazul meciurilor din cupele europene, golurile din reprizele de prelungiri nu se iau in considerare la promotie.


Despre recompensa

Vei obtine un freebet daca se inscrie in ultimele 10 minute in ligile mentionate mai sus, rambursarea maxima intr-o saptamana (luni-duminica) fiind de 100 dolari. Daca vei plasa mai multe pariuri pe acelasi meci, freebeturile vor fi cumulate intr-un singur pariu, in limita a 20 dolari. Freebetul se va credita in cel mult 48 ore de la incheierea partidei si va expira dupa 7 zile de la creditare, neputand fi utilizat pe pariuri sistem sau pe pariuri Spin&Bet.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betstars creeaza-ti unul acum
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe rezultatul final (piata “Rezultat meci”) pe meciuri din Liga I (Romania), Premier League (Anglia), Champions League si/sau Europa League
  • Cota minima a pariului este 1.5
  • Daca se marcheaza dupa minutul 80:00, iar golul iti transforma pariul dintr-unul castigator intr-unul necastigator vei primi un freebet de maxim 20 dolari
  • Rambursarea maxima intr-o saptamana este de 100 dolari
  • Freebetul trebuie plasat in termen de 7 zile de la creditare


Golurile tarzii nu vor mai fi o problema atat de grava cu aceasta promotie >>>