Obtine un bonus de la Fortuna de luni pana joi

Pe 16 ianuarie a inceput Grand Slamul de la Australian Open, pentru care casa de pariuri Fortuna ne ofera o promotie atractiva. Tot aici mai putem gasi o promotie, inceputa tot luni, dar care nu se refera la turneul de tenis.
 
Aceasta dureaza pana pe 2 februarie, in fiecare zi de luni, marti, miercuri si joi. Inainte de toate trebuie sa te inscrii la promotie, actiune care se poate face accesand categoria ‘’Promotii’’, aceasta aparand chiar in centrul ecranului, fiind imposibil sa nu o vedeti. Nu trebuie sa apasati butonul de inscriere decat inainte de a va decide sa participati la ea. Daca doriti sa nu mai primiti bonusurile puteti opta oricand sa iesiti din aceasta promotie. Pentru a participa, trebuie ca in cat mai multe zile ale promotiei sa depuneti,  dar sa si rulati minim 25 RON la orice joc de cazino (cu exceptia mini games si side games, care se gasesc in categoria ‘’Pariuri sportive’’).
 
 
Atentie, atat depunerea, cat si rulajul, ambele in valoare de minim 25 RON, trebuie efectuate in aceeasi zi pentru a fi eligibili. Pentru fiecare zi in care faci asta, vei primi un bonus garantat, care poate contine: intre 5 si 100 runde gratuite, intre 5 si 500 lei sau intre 5 si 500 Golden Chips. Bonusurile trebuie acceptate in maxim 24 ore din momentul in care au fost creditate. Acceptarea bonusului poate fi facuta in momentul in care te loghezi la Fortuna. Cerintele de rulare ale bonusului trebuie indeplinite in maxim doua zile de la acceptare.
 
In cazul in care bonusul consta in runde gratuite, valoarea maxima a uneia este de 2.5 RON, aceasta depinzand de jocul ales. Castigurile provenite din rundele gratuite trebuie rulate de 10 ori. Daca bonusul este sub forma de Gold Chips, acestea pot fi folosite doar la jocurile de ruleta si blackjack. Fiecare Gold Chip are valoarea de 1 RON. Castigurile in urma bonusului trebuie rulate de 30 ori. In fine, daca vei primi bonusul sub forma de bani cash, valoarea sa trebuie rulata de 50 ori. Retragerea oricaror fonduri bonus inaintea indeplinirii cerintelor de rulaj duce automat la anularea bonusului si a castigurilor aferente. Retine ca in cazul in care folosesti tactici de pariere la cote cu risc minim (parierea simultana pe rosu si negru, par si impar etc), castigurile obtinute in urma bonusului vor fi anulate.