Obtine un bonus de 200 RON in acest weekend la urmatoarea ta depunere

Unul dintre evenimentele mondiale de care casele de pariuri incearca sa profite si sa ofere promotii atragand noi clienti, este Black Friday. Desi nu se celebreaza in mod oficial in acest weekend, casa de pariuri Maxbet „a furat” startul. Astfel, daca vei efectua o depunere pana pe 10 noiembrie vei avea sansa de a primi un bonus de 200 lei.

Ce trebuie sa fac?

La promotie sunt eligibili clientii Maxbet care au efectuat deja prima depunere. In cazul in care abia acum te-ai inregistrat depune pentru prima data, pentru ca apoi sa fii eligibil la promotie. Misiunea consta in efectuarea unei depuneri de minim 50 lei. Dupa indeplinirea acestei cerinte acceseaza-ti contul si la rubrica „Bonusuri disponibile” introdu codul „BLACK200”. Nu trebuie sa ai niciun bonus activ pentru a fi eligibil la promotie.

Despre recompensa

O depunere in acest weekend iti aduce 200 RON bonus daca vei urma pasii mentionati mai sus. Depunerea plus bonusul trebuie rulate de 5 ori pe evenimente distincte cu o cota minima de 1.85 (exclus jocuri virtuale). Evenimentele pot fi live sau pre-live, bonusul trebuind rulat in termen de 30 zile. In cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.35. Un pariu/bilet cu o miza mai mare de 200 lei nu va fi luat in calcul pentru rulaj. Suma maxima care poate fi retrasa dupa finalizarea rulajului este 3 000 lei. Pariurile plasate pe Handicap Asiatic, Par/Impar, Draw No Bet sau orice alt pariu care poate fi omologat cu cota 1.00 nu conteaza la rulaj.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Maxbet creeaza-ti unul aici
  • Efectueaza o prima depunere la Maxbet, dupa care vei fi eligibil la promotie
  • Depune minim 50 lei pana pe 10 noiembrie, apoi acceseaza-ti contul si introdu codul „BLACK200”
  • Vei primi 100% din depunere, pana la 200 lei
  • Bonusul plus depunerea trebuie rulate de 5 ori pe cote minime de 1.85 in termen de 30 zile, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.35
  • Un pariu trebuie sa aiba miza maxima 200 lei

Nu mai pierde timpul si efectueaza o depunere