Obtine un bonus daca Halep se impune la Roland Garros

Liderul mondial Simona Halep a inceput o noua aventura catre cucerirea primului sau trofeu de Grand Slam. Chiar daca a inceput mai greu, sunt sanse ca Simona sa ajunga in ultimul act si sa il si castige, dat fiind faptul ca ea a mai disputat doua finale la Roland Garros, ultima chiar anul trecut. Mergand pe aceasta idee, casa de pariuri Fortuna a hotarat sa te surprinda cu un bonus in cazul in care liderul mondial va castiga trofeul, bonus ce poate ajunge la 500 lei.  Ce trebuie sa fac?

La promotie sunt eligibili toti utilizatorii Fortuna, fie ei vechi sau noi. Tot ce ai de facut este sa plasezi un pariu pre-live pe faptul ca Simona Halep va castiga turneul de la Roland Garros. In acest moment Halep este favorita sa realizeze asta, avand cota 5.00. Pariul minim este de 50 lei. Piata pentru castigator se afiseaza zilnic dupa incheierea ultimului meci de la turneul de Grand Slam, disparand ziua urmatoare inainte de primul meci. Promotia se incheie pe 9 iunie, inaintea finalei feminine.


Despre recompensa

Vei obtine un bonus daca Halep se impune la Roland Garros in valoare de 50% din castig, pana la 500 lei. In termen de 7 zile trebuie rulat bonusul pe o cota minima de 1.5, rulajul fiind efectuat de 3 ori. Pentru a putea primi bonusul nu trebuie sa mai ai niciunul activ.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Fortuna creeaza-ti unul acum
  • Plaseaza un pariu pre-live pe faptul ca Simona Halep va castiga turneul de la Roland Garros
  • Minim 50 lei este miza minima
  • Daca Halep se impune la Roland Garros pe langa castigul normal vei primi sub forma de bonus 50% din acesta, pana la 500 lei
  • Bonusul trebuie rulat de 3 ori pe o cota minima de 1.5 in termen de 7 zile de la creditare


A sosit timpul ca Halep sa castige primul titlu de Grand Slam >>>