Obtine saptamanal un freebet de 25 RON

In aceste zile vor reveni sau au revenit deja majoritatea ligilor din Europa la fotbal dupa mini-vacanta de  iarna avuta. De asemenea, la tenis a inceput Openul Australian, astfel avand suficiente motive de a miza. Casa de pariuri Betfair vine cu o rasplata pentru cei care aleg sa parieze constant pe site-ul lor. Este vorba despre un freebet de 25 RON, freebet ce poate fi obtinut in fiecare saptamana.Ce trebuie facut?


La promotie sunt eligibili toti utilizatorii Betfair. Pentru a putea obtine saptamanal un freebet de 25 RON nu trebuie decat sa plasezi saptamanal unul sau mai multe bilete cu o valoare totala de cel putin 125 lei. Spre exemplu, daca plasezi doua bilete pe saptamana nu este neaparata nevoie ca ambele sa aiba valoarea de 125 lei pentru a participa la concurs, ci miza unuia poate fi de 80 lei, iar al altuia de 45 lei. Fiecare bilet trebuie sa contina cel putin 4 selectii, ce pot fi din orice sport. 


Fiecare selectie trebuie sa fie pre-live (inainte de startul meciului) si sa aiba cota minima 1.5. Sunt luate in calcul doar biletele plasate pe piata Sportsbook, nefiind eligibile cele de pe piata Exchange. De asemenea, la promotie nu participa biletele la care a fost folosit Cash Outul, total sau partial, cele la care s-au folosit fonduri bonus sau cele plasate cu optiunea speciala  Acca Edge.


Despre recompensa


Pentru fiecare saptamana in care vei plasa pariuri sportive de minim 125 lei ti se va credita un freebet in valoare de 25 lei. Freebetul este creditat in fiecare luni, trebuind folosit in maxim 48 ore, tot pe piata  Sportsbook. Acesta poate fi folosit pe orice sport, la orice cota. Tine minte insa ca in cazul unui pariu castigator folosind freebetul, valoarea acestuia nu va fi creditata in cont, ci doar profitul realizat. 


Rezumat


·         Daca nu ai cont la Betfair creeaza-ti unul aici

·         Plaseaza in fiecare saptamana unul sau mai multe bilete cu o miza totala de minim 125 lei

·         Un bilet trebuie sa aiba cel putin 4 selectii, cota minima a selectiei fiind 1.5

·         Biletul trebuie plasat pre-live pe piata Sportsbook

·         In fiecare luni ti se va acorda freebetul de 25 lei pentru saptamana precedenta

·         Freebetul trebuie pariat in maxim 48 ore de la creditare, pe orice sport, la orice cota 


Profita de promotie in fiecare saptamana >>>