Obtine in fiecare zi un freebet de 50 RON pariind la Roland Garros

Turneul de Grand Slam de la Roland Garros se afla in cel de-al doilea tur, cu toate acestea continuand sa apara promotii pentru competitie. Cea mai recenta promotie vine de la casa de pariuri Maxbet, una care va dura de astazi, 30 mai, pana pe 9 iunie. In urma acesteia vei putea castiga in fiecare zi un freebet in valoare de 50 lei, in total freebeturile ajungand la valoarea de 550 lei.

Profita la maxim de promotie >>>

Ce trebuie sa fac?

Promotia nu este valabila pentru clientii noi, care vor efectua primul depozit. Daca te afli in aceasta postura, efectueaza astazi, 30 mai, doua depozite, pentru a putea profita la maxim de ocazie. Pentru a participa la promotie trebuie sa introduci in contul tau, rubrica “Bonusuri Disponibile”, codul RG50, actiune ce trebuie repetata in fiecare zi in care doresti sa profiti de promotie. Plaseaza apoi in acea zi 5 pariuri, live si/sau pre-live, pe orice eveniment din cadrul turneului de la Roland Garros. Miza minima a unui pariu este 50 lei, iar cota minima 1.85. In cazul in care plasezi un bilet multiplu cota minima a fiecarei selectii este 1.4. Atentie, pariul trebuie sa se incheie in aceeasi zi in care l-ai plasat.

Despre recompense

Vei castiga zilnic 50 RON pariind pe Roland Garros daca vei indeplini cerintele, indiferent de rezultatul pariurilor. Acesta va fi creditat automat dupa stabilirea celor 5 pariuri, trebuind plasat in termen de 72 ore de la creditare pe o cota minima de 2.00. In cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.5. In urma unui freebet poti castiga maxim 500 lei.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Maxbet creeaza-ti unul aici
  • Asigura-te ca ai minim doua depozite efectuate la Maxbet de cand te-ai inregistrat
  • Introdu in fiecare zi in care doresti premiul codul RG50 in rubrica “Bonusuri disponibile” din contul tau
  • Plaseaza zilnic, de pe 30 mai pana pe 9 iunie, 5 pariuri din turneul de la Roland Garros
  • Miza minima a fiecarui pariu e 50 lei, iar cota minima 1.85, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.4
  • Dupa incheierea tuturor meciurilor din acea zi vei primi un freebet de 50 lei
  • In termen de 72 ore de la creditare trebuie plasat freebetul pe o cota minima de 2.00, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.5

Profita la maxim de promotie >>>