Obtine in fiecare zi un freebet de 50 RON la Australian Open

Pentru fiecare zi in care vei introduce un anumit cod si vei plasa 5 pariuri de la Australian Open vei primi un freebet in valoare de 50 RON. Casa de pariuri la care gasesti o asemenea promotie este Maxbet, care prezinta peste 25 optiuni de pariu pentru fiecare meci de pe tabloul de simplu. In primele tururi ai de unde alege, astfel ca nu credem sa fie o problema sa indeplinesti sarcina trasata pentru obtinerea freebetului.

Ce trebuie sa fac?

La promotie este eligibil orice utilizator roman Maxbet care introduce codul AUS50 in rubrica „Bonusuri disponibile” din contul sau. Plaseaza apoi 5 bilete cu selectii exclusiv pe tabloul de simplu al turneului de la Australian Open. Biletele pot fi simple sau cu selectii multiple. In cazul unui singur pariu pe bilet cota minima este 1.85, iar in cazul mai multor selectii pe bilet cota minima a fiecareia este 1.35. Miza minima a fiecarui bilet este 50 lei. 

Despre recompense

Daca vei urma pasii prezentati mai sus vei castiga zilnic 50 RON freebet pariind pe Australian Open. Sigur, actiunile trebuie repetate in fiecare zi. Freebetul se va activa in mod automat in termen de 24 ore de la aflarea rezultatelor pariurilor. Acesta poate fi plasat doar pe evenimente din tenis in cel mult 3 zile de la acordarea lui. In cazul unui pariu simplu cota minima este 1.85, iar in cazul unuia cu selectii multiple cota minima a unei selectii este 1.35.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Maxbet creeaza-ti unul acum
  • Acceseaza-ti contul si introdu codul AUS50 in rubrica „Bonusuri disponibile”
  • Plaseaza minim 5 pariuri de pe tablourile de simplu de la Australian Open
  • Cota minima este 1.85 in cazul unui pariu simplu si 1.35 in cazul unuia multiplu, miza minima a unui bilet fiind 50 lei
  • Pentru fiecare zi in care vei face asta vei primi un freebet de 50 lei
  • Freebetul trebuie plasat in termen de 3 zile de la acordare doar pe evenimente din tenis
  • Pentru un pariu simplu cota minima a freebetului este 1.85, iar pentru un bilet cu selectii multiple este 1.35

Profita in fiecare zi de promotie