Obtine Greipel a doua victorie in Giro d'Italia 2017?

Este o etapa de plat, iar cea mai mare altitudine este 126m in varful singurei catarari a zilei. In aceste conditii sunt sanse foarte mari sa vedem un final la sprint masiv. Desi a castigat etapa a 2-a, germanul Andre Greipel nu este vazut drept principal favorit in etapa a 3-a, ci e cotat cu a doua sansa. Primul favorit in viziunea bookmakerilor este australianul Caleb Ewan care sambata a avut ghinionul sa ii iasa piciorul de la pedala in momentul sprintului. El insa a aratat o forma excelenta in prima etapa cand a luat foarte usor locul 2. Are si o explozie mai buna, iar faptul ca acum nu vor mai fi obstacole pe traseu si distanta e scurta il avantajeaza. Ceilalti sprinteri consider ca au sanse mici pentru ca nici unul nu a aratat o forma buna.

Ewan castiga etapa a 3-a @ 2,40 sportingbet

Ewan v Gaviria > 1 @ 1,63 sportingbet
- despre Ewan am scris mai sus ce era de zis. In schimb Gaviria a dezamagit pana acum, iar forma sa nu e buna deloc. Bookmakerii inca il crediteaza cu sanse bune la victorie sau macar o clasare pe podium, dar eu nu prea ii dau sanse. In prima etapa a venit abia pe locul 11, iar ieri in absenta multor sprinteri (Ewan, Modolo, Nizzolo, Bennett) a terminat abia pe locul 4, fiind depasit de Ferrari si Stuyven care sunt practic lansatorii lui Modolo si Nizzolo.

Sbaragli v Bauhaus > 1 @ 1,30 sportingbet
- o cota mica dar foarte sigura. Sbaragli a aratat o forma buna in primele etape si in plus a aratat ca e interesat de clasamentul pe puncte. Asa ca desi nu prea are sanse la victorie sau top 3, ma astept ca Sbaragli sa incerce sa se claseze cat mai bine, macar pe locurile 5-6 cum a facut-o in primele doua etape. De cealalta parte Bauhaus e un ciclist tanar, fara experienta si aflat la prima participare intr-un mare tur. Nici echipa nu il ajuta, iar asta s-a vazut in primele etape cand a terminat pe locul 10 si 185.

Va termina Stuyven in top 4? NU @ 1,45 sportinget
- acesta este un pariu excelent cu sanse de reusita de peste 90%. Asta ca sa nu spun ca e 100% pentru ca dupa cum se stie in sport nimic nu e sigur. Insa eu chiar nu vad cum ar putea el sa termine in top 4 intr-o etapa scurta si plata ca aceasta unde se anunta sprint masiv. Sunt o gramada de sprinteri cu explozie mult mai buna decat Stuyven. Si aici nu ma refer neaparat la Greipel, Ewan, Gaviria sau Modolo. Ci la Marezcko sau Bennett care acum nu vor mai avea probleme cu catararile. Faptul ca Stuyven a terminat pe locul 3 in etapa a 2-a nu inseamna mare lucru. A fost o altfel de etapa, cu o catarare de categoria a 2-a in a doua jumatate care a pus mari probleme unor sprinteri. Plus ca Stuyven e defapt lansatorul lui Nizzolo. Doar daca italianul nu se va simti bine atunci va sprinta iarasi Stuyven.