Obtine Gaviria a 3-a victorie in Turul Italiei 2017?

Chiar daca etapa este una foarte lunga, iar pe final e destul de valonata, insa nu pe niste pante dificile cum a fost ieri in etapa a 6-a, sprinterii ar trebui sa vizeze victoria. Nici macar ultimul km nu este plat, ci are o panta de peste 1-2%, insa asta nu ar trebui sa ii afecteze prea mult pe sprinteri. In aceste conditii, columbianul Fernando Gaviria de la Quick Step este favorit in opinia bookmakerilor, urmat de Caleb Ewan si Andre Greipel. Apoi cu cote de 7 si 15 sunt Sam Bennett, respectiv Jakub Mareczko, insa cei doi ar putea sa aiba probleme cu micile urcari de pe final.

Fernando Gaviria castiga etapa a 7-a @ 2,95 netbet

Sam Bennett v Jakub Mareczko > 1 @ 1,54 netbet
- amandoi sunt sprinteri pentru etape de plat si au probleme cu catararile sau zonele de urcare. Totusi in etapa de azi Bennett ar trebui sa se descurce mai bine si posibil chiar sa treaca cu bine de acele zone. In schimb pe Mareczko nu-l vad sa ramana in fata. Oricum italianul nici nu prea are ajutor din partea echipei, fiind de la o echipa micuta.

Sbaragli v Bauhaus > 1 @ 2,10 netbet
- un duel interesant, iar in acest pont am mai mare incredere decat in cel de mai sus. Sbaragli e un sprinter constant, cu clasari pe locurile 4-6. Nu prea are ajutorul echipei, dar nici nu are nevoie pentru ca se descurca foarte bine si singur. De cealalta parte Bauhaus e un sprinter tanar, de la o echipa care nu il poate ajuta in acest tur. In ultimul sprint a venit pe locul 5, depasindu-l chiar pe Sbaragli cu un varf de roata, insa consider ca a fost doar o intamplare, in restul etapelor de sprint venind undeva in jurul locului 10.