Obtine doua rotiri gratuite pentru fiecare gol din Champions League

Primele 4 optimi de finala din Liga Campionilor isi vor desfasura mansa a doua in aceasta saptamana. Este vorba despre meciurile dintre PSG si Real Madrid, Liverpool si Porto, Manchester City si Basel, respectiv Tottenham si Juventus. In prima mansa cele 4 partide au generat nu mai putin de 17 goluri, in toate marcandu-se de minim 4 ori. Nu stim daca acum se va marca la fel de mult, insa daca s-ar intampla asta am putea obtine 34 rotiri gratuite la jocul slot Starburst. Asta doar la external linkLink-uri externe interzise, care prezinta o promotie conform careia fiecare gol marcat in cele 4 partide se recompenseaza cu doua rotiri la Starburst.


external linkLink-uri externe interzise


Ce trebuie sa fac?


Eligibili la promotie sunt toti utilizatorii Unibet, pentru a putea primi rotirile trebuind in primul rand sa optezi la promotie din pagina acesteia. Plaseaza apoi un pariu, pre-live sau live, dar singur pe bilet pe cel putin un meci dintre cele 4 care se desfasoara in Champions League. Miza minima totala a pariurilor este 60 lei, iar cota minima 1.4.


Despre recompensa

 

Daca vei respecta aceste cerinte vei obtine doua rotiri gratuite pentru fiecare gol din Champions League marcat in partida la care ai plasat pariul. Sigur, nu se iau in calcul golurile marcate in eventualitatea unor lovituri de departajare. Rotirile vor aparea la jocul Starburst pe 8 martie, la ora 20:00. Castigurile provenite din rotirile gratuite sunt bonus. Acesta trebuie rulat de 25 ori pe jocuri slot in termen de 30 zile de la efectuarea ultimei rotiri.


Rezumat


·         external linkLink-uri externe interzise

·         Opteaza la promotia “Rotiri gratuite pentru fiecare gol inscris”

·         Plaseaza un pariu cu o suma totala de 60 lei si o cota minima de 1.4 pe cel putin unul din cele 4 meciuri de Champions League care se vor disputa la mijlocul saptamanii

·         Pentru fiecare gol marcat in meciurile pariate de tine vei primi joi seara doua rotiri la jocul Starburst 

·         Castigurile obtinute in urma rotirilor gratuite trebuie rulate de 25 ori pe jocuri slot in cel mult 30 zile


external linkLink-uri externe interzise