Obtine cota 8.00 sau 34.0 pe echipa castigatoare in Derby of Manchester

Manchester City se afla pe locul secund in Premier League, la doua puncte in spatele celor de la Liverpool, insa cu un meci in minus. Practic, aceasta ar fi singura din ultimele 4 partide in care “cetatenii” ar putea pierde puncte. Daca nu o vor face au peste 90% sanse de a deveni campioni. Doua victorii la diferenta minima si o remiza alba au obtinut “cetatenii” in ultimele 3 intalniri directe din Premier League pe Old Trafford. Acum casa de pariuri 888sport iti ofera cote mult marite la victorie in Manchester United vs Manchester City. Vorbim de cota 8.00 pentru victoria oaspetilor si 34.0 pentru cea a gazdelor.

Pariaza pe invingatoare in acest derby >>>

Ce trebuie sa fac?

La promotie sunt eligibilli cei care si-au creat cont la 888sport pana la ora meciului (miercuri, 22:00), dupa care vor plasa un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria uneia dintre echipe in derby-ul dintre Manchester United si Manchester City. Pentru cota marita miza este una fixa si anume 25 lei. Odata plasata selectia, pe biletul de pariuri iti va aparea o casuta, pe care trebuie sa o bifezi pentru a primi cota marita. Chiar daca vei decide sa beneficiezi de cota marita, vei fi in continuare eligibil la bonusul de inregistrare, care poate atinge suma de 1 000 lei.

Despre recompense

In cazul in care echipa aleasa de tine se va impune vei obtine 200 lei, respectiv 850 lei. Astfel, vei primi instant cash castigul conform cotei de pe site, restul urmand a ti se credita ca bonus in termen de 72 ore de la incheierea partidei. Bonusul trebuie pariat de 10 ori in termen de 60 zile pe o cota minima de 2.00, fie ca vorbim de o singura selectie sau de un bilet multiplu.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la 888sport pana miercuri, 24 aprilie, ora 22:00
  • Pariaza pre-live si singur pe bilet pe victoria unei echipe in partida dintre Manchester United si Manchester City
  • Exact 25 lei se iau in calcul la cota marita
  • In cazul unui pariu “verde” castigul conform cotei de pe site il vei primi instant cash, in vreme ce restul pana la 200 lei, respectiv 850 lei, ti se va credita ca bonus in maxim 72 ore
  • Pe o cota minima de 2.00 trebuie pariat bonusul de 10 ori in termen de 60 zile

Pariaza pe invingatoare in acest derby >>>