Obtine cota 30 pentru succesul Romaniei impotriva Maltei

La jumatatea preliminariilor CE2020 Romania se afla pe pozitia a patra, insa cu o victorie impotriva Maltei va urca o pozitie. O victorie destul de sigura, insa care e cotata cu 30.0 la casa de pariuri Betfair. Doar cei ce se inregistreaza prima data sunt eligibili la promotie.

5d74b545dfcae_1567929669.jpg

Ce trebuie sa fac?

Pentru a beneficia de cota marita creeaza-ti cont la Betfair pana la ora partidei (8 septembrie, 19:00) introducand codul ZFBNME. Depune apoi pentru a plasa un pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria “tricolorilor” in partida de pe teren propriu cu Malta. In vederea cotei marite miza maxima este 5 lei. Daca vei miza mai mult restul se va calcula la cota de pe site. 

Despre recompensa

Aceasta cota mult marita pentru victoria Romaniei contra Maltei inseamna ca in cazul unui succes al „tricolorilor” miza se va rambursa cash instant, in vreme ce restul pana la 150 lei il vei primi ca freebet in maxim 24 ore. Freebetul trebuie pariat de pe piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2. 

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana pe 8 septembrie, ora 19:00
  • Pariaza pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe victoria Romaniei in partida cu Malta
  • Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • Daca Romania se va impune miza ti se va rambursa cash instant, in vreme ce restul pana la cel mult 150 lei se va credita in cont sub forma de freebet in maxim 24 ore
  • Din piata Sportsbook trebuie plasat freebetul pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile

Profita de cota foarte mare pentru succesul Romaniei