Obtine azi 10 rotiri gratuite la un joc slot

Cei care se vor loga astazi la casa de pariuri Admiral vor avea parte de o surpriza , aceasta oferind 10 rotiri gratuite, care pot fi folosite doar la jocul slot Lucky Lady’s Charm Deluxe. Promotia face parte din Calendarul de Craciun, daca vei participa la ea avand sansa de a castiga unul din cele 3 telefoane Iphone 8 prin tragere la sorti, una care va avea loc in prima zi de Craciun.Creeaza-ti acum cont la Admiral pentru a nu mai pierde alte promotii >>>Ce trebuie sa fac?

Promotia este valabila doar astazi, 4 decembrie, la ea putand participa toti cei care si-au creat cont la Admiral pana pe 3 decembrie, ora 23:59 si care si-au verificat contul, trimitand copia de buletin.  Dupa ce te vei loga la Admiral vei gasi cele 10 rotiri gratuite la jocul Lucky Lady’s Charm deluxe. Rotirile vor aparea in  cadrul jocului, intr-o fereastra pop-up. Daca nu doresti sa participi la promotie apasa butonul „anuleaza free spins”. Acestea pot fi folosite doar astazi, pana la 23:59.


Despre recompense

Ai posibilitatea de a obtine azi 10 rotiri gratuite la un joc slot, castigurile cumulate in urma acestora trebuind rulate de 30 ori la Jocuri de Cazino in termen de 7 zile. In cazul in care ai un alt bonus activ, bonusul din aceasta campanie va fi declarat „In asteptare”. Acesta va expira in 30 zile de la acordare.


Rezumat

  • Acceseaza-ti contul Admiral
  • La promotie pot participa doar cei ce si-au creat cont pana pe 3 decembrie, ora 23:59 si si-au verificat contul
  • Acceseaza jocul Lucky Lady’s Charm deluxe si bucura-te de cele 10 rotiri gratuite
  • Bonusul obtinut din rotirile gratuite trebuie rulat de 30 ori in termen de 7 zile la jocurile de cazino


Creeaza-ti acum cont la Admiral pentru a nu mai pierde alte promotii >>>