Obtine 999 RON bonus de reincarcare de Halloween

Romanii au imprumutat multe sarbatori de la americani, printre acestea numarandu-se si Halloweenul, care se sarbatoreste in noaptea de 30 spre 31 octombrie. Este un prilej excelent pentru casa online Maxbet sa prezinte o promotie de nerefuzat, adresata celor ce au efectuat deja un depozit pe acest site si care s-au inregistrat la Maxbet inainte de 30 octombrie. Este vorba despre un bonus de reincarcare de 100% pana la 999 lei.Ce trebuie sa fac?

Promotia este disponibila doar pe 30 si 31 octombrie, pentru a profita la maxim de ea trebuind sa efectuezi un depozit de 999 lei. Depozitul minim este de 50 lei, valoarea bonusului de reincarcare fiind de 100%. In momentul depozitului trebuie sa folosesti codul „BAU999”. Atentie, poti avea un singur bonus activ in orice moment. In cazul in care accepti un alt bonus toate fondurile generate de acest bonus vor fi anulate.


Despre recompensa

Poti obtine 999 RON bonus de reincarcare de Halloween foarte usor, cerintele de rulaj trebuind indeplinite in termen de 30 zile. Depozitul si bonusul trebuie rulate, pre-live si/sau live, de 7 ori pe evenimente distincte la o cota minima de 2.00, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.5. Pariurile cu o miza mai mare de 200 lei nu se vor lua in calcul la rulaj. Suma maxima ce poate fi convertita din bonus in cash la finalul rulajului este de 5 000 lei. Tipurile de pariuri Asiatic, Par/Impar, Draw No Bet sau orice alt fel de pariu ce poate fi omologat la cota 1.00 nu se vor lua in considerare la rulaj.


Rezumat

  • Acceseaza-ti contul Maxbet
  • Efectueaza o depunere intre 50 lei si 999 lei pe 30 sau 31 octombrie folosind codul „BAU999”
  • Vei primi un bonus de reincarcare de 100% pana la 999 lei
  • Promotia este disponibila doar pentru cei ce si-au creat cont la Maxbet pana pe 30 octombrie, au efectuat cel putin un depozit si nu au niciun bonus activ
  • Depozitul plus bonusul trebuie rulate de 7 ori in termen de 30 zile pe o cota minima de 2.00, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.5
  • Miza maxima a unui pariu este de 200 lei


Deschide acum un cont la Maxbet pentru a te asigura ca vei fi eligibil la urmatoarele promotii >>>