Obtine 25 RON fullbet cu River Plate vs Boca Juniors

In urma cu doua saptamani am asistat la o remiza cu 4 goluri in mansa tur a finalei Copa Libertadores dintre River Plate si Boca Juniors, cele doua mari rivale din Argentina. De altfel, in 6 din precedentele 7 intalniri directe formatia oaspete, indiferent de numele ei, a marcat cel putin doua goluri. In vederea promotiei Betano, care iti ofera 25 lei fullbet daca vei miza pe acest meci, poti tine cont de aceasta statistica.


Obtine o recompensa pariind pe acest derby >>>Ce trebuie sa fac?

Eligibili la promotie sunt toti utilizatorii Betano, pentru a participa trebuind sa-ti accesezi contul, categoria „Promotii”, subcategoria „Misiuni” si sa selectezi butonul „Incepe misiunea” din dreptul misiunii corespunzatoare meciului dintre River Plate si Boca Juniors, care va incepe sambata, la ora 22:00. In misiune se poate intra pana sambata, 24 noiembrie, ora 21:50. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet pe castigatoarea Copa Libertadores (Sa ridice trofeul). Miza minima este 50 lei.


Despre recompensa

Vei obtine 25 RON fullbet cu River Plate vs Boca Juniors indiferent de rezultatul pariului tau. Evident, daca ai optat pentru Cash Out la acest pariu nu te vei califica in vederea promotiei. Fullbetul poate fi utilizat pana pe 26 noiembrie, ora 23:59, pe orice bilet cu o cota minima de 1.5. Amintim ca in cazul in care biletul este castigator vei primi in cont atat profitul, cat si valoarea fullbetului.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul aici
  • Acceseaza-ti contul, categoria „Promotii”, subcategoria „Misiuni” si selecteaza butonul „Incepe misiunea” din dreptul misiunii numite „Sa ridice trofeul”
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe castigatoarea Copa Libertadores
  • Miza minima a pariului este 50 lei
  • Indiferent de rezultatul pariului vei primi un fullbet de 25 lei
  • Fullbetul poate fi utilizat pana pe 26 noiembrie pe o cota minima  de 1.5


Obtine o recompensa pariind pe acest derby >>>