Obtine 210 rotiri gratuite in aceasta saptamana efectuand depozite

Cu ocazia aniversarii a 3 ani de existenta in mediul online, casa de pariuri Maxbet organizeaza asa numita „Pacaniada”, cu premii pentru toata lumea.

Maxbet va alege cate un cadou in fiecare saptamana, prima saptamana incheindu-se pe 13 iulie. Premiul consta in acordarea a 30 rotiri gratuite pe zi la un joc slot in acest interval. Mai mult, daca vei participa in fiecare zi intre 10 iulie si 13 iulie la aceasta promotie, pe 14 iulie Maxbet te va recompensa cu inca 60 rotiri gratuite.

Profita de promotie in fiecare zi >>>

Ce trebuie sa fac?

La promotie sunt eligibili toti utilizatorii Maxbet, tot ce trebuie sa faci fiind sa depui minim 60 lei folosind codul „3ANI”. Jocurile participante la promotie sunt cele de la NetEntertainment (NetEnt), numai la acelea putand folosi rotirile gratuite.

Despre recompensa

Pentru fiecare zi in care vei depune minim 60 lei introducand codul „3ANI” vei primi 30 rotiri gratuite la jocurile slot ale celor de la NetEnt. Daca vei profita de promotie si vei depune minim 60 lei in 11 iulie, 12 iulie si 13 iulie, vei primi din partea Maxbet pe 14 iulie 60 rotiri gratuite. Pentru activarea celor 60 rotiri nu trebuie sa efectuezi vreun depozit, ci doar sa completezi in „Contul meu”, in sectiunea corespunzatoare, codul bonus „60CADOU”. Rotirile gratuite sunt valabile timp de 7 zile din momentul activarii lor. Castigurile rezultate din rotirile gratuite trebuie rulate de 40 ori in termen de 7 zile de la consumarea ultimei rotiri. Castigul maxim ce poate fi revendicat dupa incheierea rulajului este de 500 lei. Bonusurile nu sunt disponibile daca o tranzactie de retragere este in asteptare.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Maxbet creeaza-ti unul aici
  • Depune minim 60 lei folosind codul „3ANI”
  • Pentru fiecare zi in care faci asta, pana pe 13 iulie, vei primi 30 rotiri gratuite la sloturile NetEnt
  • Daca vei profita de promotie pe 11 iulie, 12 iulie si 13 iulie, vei primi pe 14 iulie 60 rotiri gratuite
  • Pentru a obtine cele 60 rotiri introdu in contul tau codul „60CADOU”
  • Castigurile din rotiri trebuie rulate de 40 ori in termen de 7 zile

Profita de promotie in fiecare zi >>>