Pariaza pe cupele europene si castiga 200 RON fullbet

Pe 9, 10 si 11 aprilie se va disputa prima mansa a sferturilor de finala Champions League, respectiv Europa League. Foarte probabil vom avea parte de meciuri mai echilibrate decat o arata cotele, putand profita din plin de asta, plasand pariuri la casa online Betano. De ce la Betano? Deoarece aici vei avea ocazia de a primi un fullbet in valoare de 200 lei.

Alege dintre cele 8 meciuri de cupe europene >>>

5cacc081db47b_1554825345.jpg

Ce trebuie sa fac?

La promotie sunt eligibili toti utilizatorii Betano, pentru a fi participa trebuind sa iti accesezi contul, sectiunea “Promotii”, subsectiunea “Misiuni” si sa apesi butonul “Incepe Misiunea” din dreptul misiunii numite “EuroMisiune”. In misiune se poate intra pana pe 11 aprilie, ora 23:30. Plaseaza apoi 3 bilete, live sau pre-live, fiecare bilet trebuind sa aiba minim doua selectii exclusiv din Champions League si/sau Europa League.  Fiecare bilet trebuie sa aiba cota minima 1.8 si miza minima 10 lei. Daca vei folosi optiunea Cash Out pentru orice bilet eligibil, vei fi descalificat din misiune.

Despre recompensa

Vei obtine 200 RON fullbet plasand pariuri pe cupele europene doar daca minim doua dintre cele trei bilete sunt castigatoare. De fapt, fullbetul maxim este de 200 lei, valoarea lui fiind 30% din suma mizelor celor 3 bilete. Fullbetul se poate folosi pana la data de 14 aprilie, pe orice sport, la o cota minima de 1.5.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul aici
  • Acceseaza-ti contul, sectiunea “Misiuni”, subsectiunea “Promotii” si acceseaza butonul “Incepe misiunea” din dreptul misiunii numite “EuroMisiune”
  • Plaseaza live sau pre-live trei bilete, fiecare cu minim doua selectii din aceasta saptamana de Champions League si/sau Europa League
  • Cota minima a fiecarui bilet este 1.8, iar miza minima 10 lei
  • Daca minim doua bilete vor fi castigatoare, vei primi un fullbet de 30% din suma mizelor celor 3 bilete, pana la 200 lei
  • Fullbetul trebuie consumat pana la 14 aprilie pe o cota minima de 1.5

Alege dintre cele 8 meciuri de cupe europene >>>