Obtine 200 RON fullbet pariind pe cupele europene

Astazi, 1 august, insa mai ales maine, se vor disputa zeci de partide din turul II preliminar al Ligii Campionilor, dar si al Europa League. Mizand pe faptul ca vei avea de unde alege, casa de pariuri Betano ne imbie sa plasam pariuri pe meciurile din cupele europene, oferindu-ne un fullbet de cel mult 200 lei. Eligibili la promotie sunt toti utilizatorii Betano, fie ei vechi sau noi.


Ce trebuie sa fac?

In primul rand, acceseaza-ti contul, sectiunea “Promotii” subsectiunea “Misiuni”, pentru ca apoi sa selectezi butonul “Incepe misiunea” din dreptul misiunii intitulate “EuroMisiune”. Plaseaza apoi 5 bilete, fiecare avand minim doua selectii, pe fiecare bilet trebuind sa se regaseasca cel putin un eveniment din Liga Campionilor sau Europa League. In promotie poti intra pana pe 2 august, ora 23:40, ultimul pariu de pe bilet trebuind sa se incheie pana in 3 august, ora 23:59. Miza minima a fiecarui bilet este 10 lei, iar cota minima 2.00. Trebuie specificat ca in cazul in care vei folosi optiunea Cash Out pentru oricare din cele 5 bilete nu vei mai fi eligibil la promotie.


Despre recompensa

Vei obtine 200 RON fullbet pariind pe cupele europene indiferent de rezultatul biletelor. De fapt, fullbetul maxim este de 200 lei, valoarea sa fiind de 20% din totalul mizelor celor 5 bilete. Fullbetul trebuie pariat la o cota minima de 1.5 pana in data de 5 august. Amintim ca Betano este singura casa de pariuri unde recompensa poate lua forma unui fullbet, in acest caz creditandu-se atat profitul, cat si valoarea fullbetului daca pariul/biletul este castigator.


Rezumat

  • Creeaza-ti aici un cont la Betano daca nu ai unul
  • Acceseaza-ti contul, categoria “Promotii”, sub-categoria “Misiuni” si selecteaza butonul “Incepe misiunea” din dreptul misiunii intitulate “EuroMisiune”
  • Plaseaza 5 bilete, fiecare avand cota minima 2.00, miza minima 10 lei si cel putin un eveniment din Champions League/Europa League
  • Ultimul pariu de pe fiecare bilet trebuie sa se incheie pana la 3 august, ora 23:59
  • Indiferent de rezultatul biletelor vei obtine un fullbet de 20% din suma mizelor celor 5 bilete, pana la 200 lei
  • Fullbetul trebuie pariat pana pe 5 august la o cota minima de 1.5


Ai de unde alege >>>