Obtine 200 RON fullbet in a doua etapa din play-offul si play-outul Ligii I

In acest weekend va avea loc a doua runda din play-offul si play-outul Ligii I, casa de pariuri Betano propunandu-ne, la fel ca in runda de saptamana trecuta, un fullbet in valoare maxima de 200 lei, pe care il vom putea obtine daca vom plasa pariuri din Liga I.


Alege ponturile care ti se par interesante in aceasta runda de Liga I >>>
Ce trebuie sa fac?

La promotie sunt eligibili toti utilizatorii Betano, pentru a participa trebuind sa-ti accesezi contul, sectiunea “Promotii”, subsectiunea  “Misiuni” si sa apesi butonul “Incepe misiunea” din dreptul misiunii numite “Viteza maxima in Liga I Betano”. La misiune se poate intra pana la 18 martie, ora 19:05. Plaseaza apoi 3 bilete pre-live, fiecare continand minim doua meciuri din Liga I. Asta inseamna 6 selectii, un meci putandu-se regasi pe mai multe bilete, selectia trebuind insa sa fie diferita. Cota minima a unei selectii este 1.3, iar miza minima a unui bilet e 10 lei. Promotia va fi anulata daca vei opta pentru Cash Out la unul dintre cele 3 bilete care se califica.  


Despre recompensa

Liga I iti pregateste 200 RON fullbet in a doua etapa din playoff si playout, pe care il vei primi doar in cazul in care minim doua dintre cele trei bilete sunt castigatoare. De fapt, fullbetul maxim este de 200 lei, valoarea lui fiind de 30% din totalul sumelor pariate pe cele 3 bilete.  Fullbetul se poate folosi pana pe 21 martie la o cota minima de 1.5.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul aici
  • Acceseaza-ti contul, sectiunea “Promotii”, subsectiunea “Misiuni” si selecteaza butonul “Incepe misiunea” din dreptul misiunii numite “Viteza maxima in Liga I Betano”
  • Plaseaza 3 bilete, fiecare avand minim doua selectii exclusiv din Liga I
  • Miza minima a fiecarui bilet este 10 lei, iar cota minima a fiecarei selectii 1.3
  • Daca minim doua bilete vor fi castigatoare vei primi un fullbet de 30% din suma celor 3 bilete, pana la 200 lei
  • Fullbetul trebuie consumat pana la 21 martie pe o cota minima de 1.5


Alege ponturile care ti se par interesante in aceasta runda de Liga I >>>