Obtine 200 RON fullbet cu meciurile din cupele europene

Nu mai putin de 32 meciuri ne asteapta astazi si maine in cupele europene, astfel casa de pariuri Betano propunandu-ne o promotie de nerefuzat. In cadrul acesteia poti plasa atat pariuri din Champions League, cat si din Europa League, iar la final ai putea castiga un fullbet in valoare de 200 lei.Ce trebuie sa fac?

Pentru a participa la misiune trebuie sa-ti accesezi contul, sectiunea “Promotii”, subsectiunea “Misiuni” si sa apesi butonul “Incepe misiunea” din dreptul promotiei intitulate “EuroMisiune”. In misiune se poate intra pana joi, ora 23:30. Plaseaza apoi 3 bilete, fiecare avand doua selectii, ambele din Champions League sau Europa League din aceasta saptamana. Miza minima a unui bilet este 10 lei, iar cota minima 1.8. Misiunea este considerata automat ca pierduta daca se foloseste optiunea Cash Out pentru oricare dintre cele 3 bilete care se califica.


Despre recompensa

Poti obtine 200 RON fullbet cu meciurile din cupele europene  in cazul in care minim doua dintre cele 3 bilete sunt castigatoare, valoarea fullbetului fiind de 30% din miza celor 3 bilete. Fullbetul poate fi folosit pana la data de 7 octombrie, pe o cota minima de 1.5. Amintim ca in cazul unui pariu castigator in cont se va credita atat valoarea fullbetului, cat si profitul.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul aici
  • Acceseaza-ti contul, sectiunea “Promotii”, subsectiunea “Misiuni” si apasa butonul “Incepe misiunea” din dreptul EuroMisiunii
  • Plaseaza 3 bilete, fiecare cu doua selectii din Champions League si/sau Europa League
  • Miza minima a fiecarui bilet e 10 lei, iar cota minima 1.8
  • Daca minim doua din cele 3 bilete sunt castigatoare ti se va acorda 30% din totalul mizelor, pana la 200 lei, sub forma de fullbet
  • Fullbetul trebue pariat pana la data de 7 octombrie pe o cota minima de 1.5


Nu ai cum sa nu gasesti 6 selectii pe placul tau >>>