Obtine 200 RON fullbet cu Champions League si Europa League

Primele 4 meciuri din prima mansa a optimilor de finala ale Ligii Campionilor, dar si turul saisprezecimilor Europa League se vor disputa in aceste zile. Sunt o multime de meciuri interesante, casa de pariuri Betano propunand o oferta foarte bogata pentru fiecare meci, astfel incat chiar si cel mai pretentios parior sa fie multumit. Mai mult, Betano ne ofera o misiune in urma careia fiecare dintre noi poate castiga un fullbet in valoare maxima de 200 lei.Alege meciurile preferate si participa la promotie >>>Ce trebuie sa fac?

Toti utilizatorii Betano sunt eligibili la promotie, pentru a participa la aceasta trebuind sa-ti accesezi contul, sectiunea “Promotii”, subsectiunea “Misiuni” si sa apesi butonul “Incepe misiunea” din dreptul misiunii numite “EuroMisiune”. In promotie se poate intra pana pe 14 februarie, ora 23:30. Plaseaza apoi 3 bilete live sau pre-live, fiecare cu minim doua selectii, exclusiv pe meciuri din Champions League si/sau Europa League. Miza minima a fiecarui bilet este 10 lei, iar cota minima 1.8. Daca vei folosi optiunea Cash Out pentru oricare dintre biletele care se califica, nu vei mai fi eligibil la misiune.


Despre recompensa

Vei putea obtine 200 RON fullbet cu Champions League si Europa League doar in cazul in care minim doua bilete sunt castigatoare. De fapt, fullbetul maxim este de 200 lei, valoarea acestuia reprezentand 30% din suma mizelor celor 3 bilete. Fullbetul poate fi folosit pana la data de 17 februarie pe o cota minima de 1.5.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul aici
  • Acceseaza-ti contul, sectiunea “Promotii”, sub-sectiunea “Misiuni” si apasa butonul “Incepe misiunea”
  • Plaseaza 3 bilete, fiecare cu minim doua selectii din meciuri care se disputa in Champions League si/sau Europa League in perioada 12-14 februarie
  • Cota minima a fiecarui bilet e 1.8, iar miza minima 10 lei
  • Daca minim doua din cele trei bilete sunt castigatoare vei primi un fullbet de 30% din suma mizelor celor 3 bilete, pana la 200 lei
  • Fullbetul trebuie plasat pana la 17 februarie pe o cota minima de 1.5


Alege meciurile preferate si participa la promotie >>>