Obtine 200 RON freebet in acest weekend pe ligile europene

In acest sfarsit de saptamana se va relua campionatul atat in Italia, cat si in Germania, singurele din cele 5 ligi de top care se aflau inca in vacanta. Meciuri tari se vor disputa in acest weekend, precum Arsenal – Chelsea, Real Madrid – Sevilla sau Napoli – Lazio. Poti alege cel putin unul dintre aceste meciuri sau dintre cele din campionatele de top pentru a beneficia de promotia casei de pariuri Netbet, care iti ofera sansa de a castiga un freebet in valoare de 200 lei.


Transforma pierderea in castig cu aceasta promotie >>>


Ce trebuie sa fac?

Toti utilizatorii romani sunt eligibili la promotie, pentru a participa fiind necesara inscrierea, una care poate fi gasita in pagina acesteia. La promotie te poti inscrie pana in noaptea de 22 ianuarie, ora 01:59. Vei putea primi freebetul daca vei plasa pariuri, live sau pre-live, insa singure pe bilet, de pe orice meci din cele 5 campionate de top (Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A, Ligue 1), de sambata, duminica si/sau luni. Miza minima a pariului este 100 lei, neexistand cota minima.


Despre recompensa

Vei putea obtine 200 RON freebet in acest weekend pe ligile europene daca vei avea pariuri necastigatoare. Concret, vei primi 10 lei freebet pentru fiecare gol marcat intr-o partida al carui pronostic este necastigator. Freebetul maxim este 200 lei. De punctat ca doar primul pont necastigator de pe un anumit meci se ia in calcul la promotie. Freebetul se va acorda in maxim 48 ore de la incheierea promotiei. Acesta trebuie pariat in termen de 5 zile de la primire pe o cota minima de 2.00, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 2.00.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Netbet creeaza-ti unul acum
  • Inscrie-te la promotia „2000 RON freebet ligi europene” din pagina acesteia
  • In intervalul 19-21 ianuarie plaseaza oricate pariuri doresti pe meciurile din cele 5 campionate de top
  • Pariurile pot fi live sau pre-live, dar singure pe bilet
  • Miza minima a unui pariu este 100 lei
  • Vei primi 10 lei freebet pentru fiecare gol inscris in meciurile la care pariurile nu au fost castigatoare  
  • Freebetul maxim este de 200 lei
  • In termen de 5 zile de la creditare trebuie plasat freebetul pe o cota minima de 2.00, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 2.00


Transforma pierderea in castig cu aceasta promotie >>>