Obtine 100 RON fullbet pariind pe Campionatul European de handbal

Desi nu era vazuta favorita la startul Campionatului European, Romania se comporta ca fiind una. Nu doar ca „tricolorele” pornesc cu maximum de puncte in grupa principala, dar au atat cea mai buna ofensiva dintre toate echipele ramase, cat si cea mai buna defensiva din grupa lor. In vederea meciurilor din grupele principale casa de pariuri Betano iti ofera sansa de a castiga un fullbet in valoare de 100 lei.


Profita acum de promotie si ia fullbetul >>>


Ce trebuie sa fac?

Pentru a participa la promotie acceseaza-ti contul Betano, sectiunea „Promotii”, sub-sectiunea „Misiuni” si selecteaza butonul „Incepe misiunea” din dreptul promotiei numita „Campionat European vol2”. In misiune se poate intra pana pe 12 decembrie, ora 19:00. Plaseaza apoi 4 pariuri/bilete, miza minima a fiecaruia fiind 20 lei, iar cota minima a fiecarei selectii 1.5. Daca vei plasa vreun bilet multiplu, toate selectiile trebuie sa fie din grupele principale ale Campionatului European, dar si pe piete diferite. Daca optezi pentru Cash Out la orice pariu eligibil automat vei fi scos din promotie.


Despre recompensa

Vei obtine 100 RON fullbet pariind pe Campionatul European de handbal indiferent de rezultatele pariurilor tale. De fapt, fullbetul maxim este de 100 lei, valoarea acestuia fiind de 25%. Pentru a beneficia, asadar, la maxim de promotie, trebuie sa mizezi 400 lei in total pe cele 4 pariuri/bilete. Fullbetul se acorda dupa incheierea promotiei, putand fi folosit pana pe 16 decembrie pe orice pariu/bilet cu o cota minima de 1.5.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul acum
  • Acceseaza-ti contul, categoria „Promotii”, sub-categoria „Misiuni” si apasa butonul „Incepe misiunea”
  • Plaseaza 4 pariuri/bilete pe grupele principale ale Campionatului European de handbal feminin (6-12 decembrie)
  • Indiferent de rezultatul pariurilor tale vei primi un fullbet de 25% pana la 100 lei
  • Fullbetul poate fi pariat pana pe 16 decembrie pe o cota minima de 1.5


Profita acum de promotie si ia fullbetul >>>