Obtine 100 RON fullbet cu ligile de top

Cea mai asteptata partida din acest weekend in campionatele de top se va disputa intre Arsenal si Liverpool. Cu siguranta insa ai ochit si alte partide din ligile de top sau poate chiar din Liga 1. Daca vei paria la casa online Betano pe aceste campionate vei putea obtine un fullbet de 100 lei.


Ce trebuie sa fac?

La promotie sunt eligibili toti utilizatorii Betano, fie ei vechi sau noi. Pentru a participa la promotie trebuie intai sa-ti accesezi contul, categoria „Promotii”, sub-categoria „Misiuni” si sa apesi butonul „Incepe misiunea” din dreptul misiunii denumite „Fotbal de top”. In misiune se poate intra pana pe 5 noiembrie, ora 18:30. Plaseaza apoi 3 bilete, fiecare a minim doua selectii din meciurile de sambata, duminica sau luni din Premier League, La Liga, Serie A si/sau Liga 1. Miza minima a unui bilet este 10 lei, iar cota minima a fiecarei selectii 1.3. Daca ai optat pentru Cash Out la unul dintre biletele eligibile, promotia nu va mai fi valabila.


Despre recompensa

Poti obtine 100 RON fullbet cu ligile de top indiferent daca pariurile sunt castigatoare sau pierzatoare. De fapt, fullbetul maxim este de 100 lei, valoarea acestuia fiind de 20% din suma mizelor celor 3 bilete. Fullbetul poate fi folosit pana pe 8 noiembrie pe o cota minima de 1.5.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul aici
  • Acceseaza-ti contul, categoria „Promotii”, sub-categoria „Misiuni” si apasa butonul „Incepe misiunea”
  • Plaseaza 3 bilete, fiecare a minim  doua selectii, din meciurile de Premier League, La Liga, Serie A si/sau Liga 1 care se vor disputa intre 3 si 5 noiembrie
  • Miza minima a unui bilet este 10 lei, iar cota minima 1.3 pentru fiecare selectie
  • Vei primi un fullbet de 20% din suma totala a mizelor, pana la 100 lei, indiferent ca pariurile sunt sau nu castigatoare
  • Pana pe 8 noiembrie trebuie folosit fullbetul pe o cota minima de 1.5


Profita acum de promotie si castiga fullbetul de 100 lei >>>