Oaspetii incearca imposibilul, Coritiba - Bahia

Pe stadionul Couto Pereira din Coritiba gazdele vor incerca in aceasta seara sa obtina a patra victorie acasa pentru a se mentine in top 3, cu un bilant pina acum 3 meciuri si 3 victorii pe teren propriu, golaveraj 6-1.

Astazi antrenorul Pachequinho nu se va putea baza pe mijlocasul Matheus Galdezani, una din piesele de baza ale gazdelor, suspendat, care alaturi de aripa stinga Williams Mateusz, de asemenea suspendat pentru cumul de cartonase galbene, vor fi doua pierderi importante si care isi pot pune amprenta pe jocul gazdelor.

De partea cealalta oaspetii cu 3 infringeri in trei deplsari si un golaveraj dezamagitor, 1-6, vor incerca imposibilul in deplasarea de azi.
Antrenorul Jorginho s-a declarat multumit de evolutia elevilor sai in deplasarea de la Gremio cind au facut un joc bun si au pierdut greu, gol reusit de gazde in minutl 86 prin Cortez Bruno.

Pentru meciul de azi Jorginho va incepe cu veteranul Edson titular in linia mediana, care a fost rezerva la Gremio deoarece revea dupa o accidentare mai veche.


Pauza
x
cota 2,05
100 lei

Betano