O simpla depunere efectuata astazi iti aduce 20 rotiri gratuite

Nu rata aceasta oportunitate fantastica >>>

Astazi, 25 martie, promotia nu ne cere sa efectuam vreun rulaj, ci doar sa depunem. Apoi vom primi 20 rotiri gratuite la slotul “Strolling Staxx”.

Ce trebuie sa fac?

La promotie sunt eligibili toti utilizatorii Betano, aceasta fiind valabila pana in noaptea de 26 martie, ora 01:59. In acest interval trebuie sa efectuezi un depozit de minim 50 lei pe site, aceasta fiind singura cerinta pentru a primi rundele gratuite. Ziua urmatoare (26 martie), pana la ora 13:00, vor fi creditate 20 rotiri gratuite la slotul “Strolling Staxx”, aflat in sectiunea “Vegas”. Pentru a gasi mai usor slotul, tasteaza primele litere ale acestuia in casuta de cautare, reprezentata printr-o lupa.

Depune astazi si castiga 20 rotiri gratuite, rotirile fiind active marti, intre orele 13:00 si 23:59, ele expirand daca nu vor fi folosite in acest interval. Fiecare rotire are o valoare de 0.75 RON. In cazul in care nu doresti sa beneficiezi de oferta trimite un mail pe adresa [email protected] cu titlul “Strolling Staxx 20 de rotiri gratuite”. Nu ai insa niciun motiv sa faci asta, avand in vedere ca in urma rotirilor gratuite vei primi castigurile cash in cont, fara conditii de rulaj.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul acum
  • Efectueaza o depunere de minim 50 lei pana in noaptea de 26 martie, ora 01:59
  • A doua zi, pana in ora 13:00, vei primi 20 rotiri gratuite la slotul “Strolling Staxx”
  • Rotirile valabile sunt valabile pe 26 martie, in intervalul 13:00-23:59
  • Castigurile in urma rotirilor sunt cash, fara conditii de rulaj


Nu rata aceasta oportunitate fantastica >>>