O promotie misto pentru un meci de fotbal din Liga 1

Salutare, prieteni. Liga 1 de fotbal a pornit la drum si odata cu ea au aparut si ofertele sexy de pariere din partea caselor de pariuri.

Una dintre aceste oferte foarte atragatoare a iesit la iveala pentru meciul Academica Clinceni vs CFR Cluj, din etapa a 2-a a Ligii 1.

Cotele standard pentru acest meci sunt 1.65 pentru victoria CFR-ului si 5.75 pentru cea a Academicii Clinceni.

Casa de pariuri 888 Sport  ofera insa cote mult mai bune pentru acest meci. 

Practic, ni se ofera cota 8.00 pentru victoria lui CFR Cluj si cota 41 pentru cea a Clinceniului.

Oferta de cote mai bune, cu mentiunea „Exclusiv pentru membrii noi" este dedicată, firesc,  pariorilor ce isi fac conturi noi pe 888 sport.ro . 

Oferta este valabila doar pentru evenimentul "Academica Clinceni vs CFR Cluj", iar suma minima ce trebuie pariata este de 25 lei.  Caştigurile extra pentru aceasta oferta vor fi platite sub forma de bonus.

 Este necesar ca bonusul acordat sa fie pariat de cel putin 10 ori pe cote cumulate de min 2.00 in maximum 60 (saizeci) de zile, pentru a putea fi retras. 

Bonusul poate fi pariat doar in sectiunea "Sport". Aceste "cote mai bune" din oferta sunt valabile doar pentru primul pariu plasat de jucatorul ce isi face cont la 888 Sport. 

Atenție: la casa de pariuri 888 Sport cei ce isi deschid conturi noi pot profita din plin atat de aceasta oferta, cat si de pachetul  standard de bun venit : 100% bonus pana la 1.000 de lei ( asadar, aceasta cota marita pentru meciul Academica Clinceni vs CFR Cluj nu exclude in niciun fel accesul la pachetul standard pe care il primesti oricum in momentul in care iti faci cont).

Pentru cei ce au devenit interesati de oferta 888 Sport, am prezentat deja, intr-un articol precedent, intreaga lista incitanta cu bonusuri si promotii 888 Sport.

Cum poti paria pe cota speciala pentru meciul Academica Clinceni vs CFR Cluj?

  1. Da click pe link-ul magic si apoi mergi la butonul „Inscriere” pentru a-ti deschide cont.  
  2. Plasează un pariu pre-meci cu miza de minim 25 de lei pe victoria lui CFR Cluj sau pe cea a Academicii Clinceni la meciul ce se joaca sambata, 20 iulie 2019, ora 21:00.
  3. Miza va fi multiplicată conform cotei mărite. Vei primi ca bani cash castigul calculat conform cotei normale de pe site (5.75 Academica Clinceni sau 1.65 CFR Cluj), iar diferenta pana la cota marita (41 pentru Clinceni, 8.00 pentru CFR Cluj) va fi creditată ca și fonduri extra.
  4.  Aceste fonduri extra trebuie rulate de 10 ori pe cote cumulate de minim 2.00 în maximum 60 de zile înainte de a putea solicita o retragere.

Exemplu:  Daca pariezi 25 de lei pe victoria Clujului, iar pariul este câștigător, vei primi 200 de lei (25x cota 8.00) din care 41,25 lei ca fonduri reale (25 X cota 1.65) și 158.75 lei (diferenta 200-41.25) ca fonduri extra. 

Vei avea de rulat asadar suma de 158.75x10 ori=1587.5 de lei pe cote de minim 2.00 înainte de a putea retrage banii.

Iata o provocare interesanta ce merita incervata, mai ales daca tot sunteti hotarati sa pariati pe acest meci. Succes!

Ramaneti aproape de noi, promotiile de pariere pentru meciurile din Liga 1 de Romania  se vor succeda intr-un ritm debordant, la mai toate casele de pariuri licentiate in Romania.