O casa de pariuri isi imbunatateste bonusul de inregistrare

In luna iunie si la inceputul lunii iulie sunt o multime de evenimente importante atat fotbalistice, dar si din tenis. Astfel, casa de pariuri Fortuna s-a gandit sa atraga utilizatorii sa se inregistreze si sa mizeze pe aceste partide, dar si pe altele, updatand bonusul de inregistrare. Prin urmare, noul bonus este de 100% pana la 500 lei.

Nu mai pierde timpul si obtine bonusul de inregistrare >>>

Ce trebuie sa fac?

Oferta este valabila incepand cu 14 iunie, pentru a putea primi bonusul trebuind sa iti creezi cont online la Fortuna si sa accepti oferta in cel mult 3 zile de la inregistrare. Dupa acceptarea ofertei mai ai inca maxim 3 zile pentru a efectua un prim depozit la Fortuna.

Despre recompensa

Pentru a obtine acest nou bonus de inregistrare la Fortuna nu este nevoie sa introduci vreun cod. Bonusul va fi creditat sub forma de bani cash doar dupa indeplinirea conditiilor de rulaj. Astfel, suma depusa trebuie rulata de 6 ori pe o cota minima de 1.8 in maxim 30 zile, indiferent ca vorbim despre un pariu simplu sau despre un bilet multiplu.

Rezumat

  • Creeaza-ti acum cont la Fortuna
  • Efectueaza un depozit in cel mult 3 zile de la acceptarea bonusului de bun-venit
  • Vei primi un bonus de 100% din suma depusa, pana la 500 lei
  • Depozitul trebuie rulat de 6 ori in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.8, fie ca vorbim de un pariu simplu sau un bilet multiplu

Nu mai pierde timpul si obtine bonusul de inregistrare >>>