Numarul de goluri la cota 50 in Botosani-CFR Cluj

In prima etapa din returul sezonului regulat in Liga I, campioana CFR Cluj o va intalni in deplasare pe Botosani, in vederea acestui meci avand posibilitatea de a castiga de 50 ori miza plasata. Asta deoarece Sportingbet iti propune cota 50.0 pentru numarul de goluri, fie ca vorbim despre optiunea „sub 2.5 goluri” sau „peste 2.5 goluri”. Sa spunem ca in ultimele 5 intalniri directe am avut cel mult doua reusite.


external linkLink-uri externe interzise


Ce trebuie sa fac?

Creeaza-ti cont la Sportingbet pana la ora meciului (sambata, 21:00) de pe unul din linkurile de mai jos, altfel nu vei fi eligibil la promotie. Efectueaza apoi un depozit de minim 40 lei, insa evita metodele Skrill si Neteller, dupa care plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe faptul ca in meciul dintre Botosani si CFR Cluj vor fi marcate sub 2.5 goluri sau peste 2.5 goluri. Cel mult 4 lei se vor lua in considerare pentru cota marita, daca vei plasa o miza mai mare diferenta calculandu-se la cota de pe site, care in acest moment este 1.6 pentru optiunea „Sub 2.5 goluri” si 2.25 pentru optiunea „Peste 2.5 goluri”.


Despre recompensa

Numarul de goluri la cota 50 in Botosani-CFR Cluj iti va aduce 200 RON in cazul unui pariu castigator. Astfel, castigul conform cotei normale (6.4 lei, respectiv 9 lei) il vei primi cash in cont, pe cand restul ti se va credita sub forma de freebet, ambele castiguri fiind imediate. Freebetul trebuie plasat in termen de 3 zile de la creditare pe orice cota doresti.


Rezumat

  • external linkLink-uri externe interzise
  • Depune minim 40 lei, insa nu prin Skrill sau Neteller
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe selectia „sub 2.5 goluri” sau „peste 2.5 goluri” in partida dintre Botosani si CFR Cluj
  • Cel mult 4 lei se iau in calcul la cota marita
  • Daca pariul este „verde” castigul conform cotei normale il vei primi cash, iar restul pana la maxim 200 lei ti se va credita instant sub forma de freebet
  • In termen de 3 zile de la creditare trebuie plasat freebetul


external linkLink-uri externe interzise