Nu rata ocazia de a paria la cota 50.0 pe numarul de goluri in Viitorul vs FCSB

Mai avem 5 etape si vom cunoaste campioana editiei 2018-2019 a Ligii I. Deocamdata FCSB se afla intr-o postura ingrata, pana la finalul sezonului trebuind sa obtina 4 puncte mai mult decat CFR Cluj pentru a castiga titlul. Nu va avea o misiune deloc usoara cu Viitorul, echipa care vine dupa doua victorii. In precedentele doua intalniri directe cu Viitorul ca gazda au fost marcate 9 goluri, in vederea acestei partide casa de pariuri Sportingbet oferindu-ti cota 50.0 pentru a paria ori ca vor fi marcate sub 2.5 goluri, ori peste 2.5 goluri.

Alege pariul care crezi ca va fi castigator >>>

5cba023096188_1555694128.jpg

Ce trebuie sa fac?

Partida va avea loc duminica, incepand cu ora 21:00, tu trebuind ca pana atunci sa iti creezi cont la Sportingbet de pe unul din linkurile acestui articol. Efectueaza apoi un depozit de minim 40 lei, insa nu prin Skrill sau Neteller, dupa care plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe faptul ca vor fi marcate sub 2.5 goluri sau peste 2.5 goluri in partida dintre Viitorul si FCSB. Cel mult 4 lei se calculeaza in vederea cotei marite, daca vei paria mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site, care in acest moment este 1.72 pentru marcarea a maxim doua goluri si 2.05 pentru inscrierea a cel putin trei goluri.

Despre recompensa

Pariaza la cota 50 pe numarul de goluri in Viitorul vs FCSB, urmand a castiga 200 lei daca pariul tau va fi “verde”. Astfel, castigul conform cotei de pe site (6.88 lei, respectiv 8.2 lei) il vei primi cash instant, pentru ca restul sa ti se crediteze ca freebet tot instant. In termen de 72 ore trebuie pariat freebetul, la orice cota si pe orice sport.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont de pe acest link pana duminica, ora 21:00
  • Efectueaza un depozit de minim 40 lei, insa nu prin Skrill sau Neteller
  • Pariaza pre-live si singur pe bilet pe faptul ca vor fi marcate sub 2.5 goluri sau peste 2.5 goluri in partida dintre Viitorul si FCSB
  • Cel mult 4 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • Daca pariul tau va fi “verde” castigul conform cotei de pe site il vei primi instant, pe cand restul ti se va credita ca freebet tot instant
  • In termen de 72 ore trebuie pariat freebetul

Alege pariul care crezi ca va fi castigator >>>